in

Дзідзьо приголомшив Мережу неочікуваним дуетом з незрячою дівчинкою

Відомий український співак Михайло Хома (DZIDZIO) розчулив шанувальників та користувачів Мережі зворушливим вчинком.

Артист презентував особливий подарунок 10-річній незрячий волонтерці з Львівщини Анні-Марії Герман. Михайло заспівав із дівчинкою в дуеті, написану для неї пісню «Ліхтарики».

Михайло Хома та Анна-Марія — маленька волонтерка з Львівщини

Анна-Марія — незряча талановита дівчинка, яка співаючи в храмах та на вулиці, за час повномасштабного вторгнення вже встигла зібрати понад 2 мільйони гривень на потреби ЗСУ. Про потреби армії Анна-Марія знає — її рідний брат захищає країну на передовій.

Михайло Хома поділився історією створення спільної композиції з маленькою волонтеркою. Військові з фронту надіслали співаку посилання на сюжет новин, у якому йшлося про мрію Анни-Марії зустрітися з артистом. Артист, тим не менш, вирішив зробити для дівчинки подарунок до її дня народження і не просто познайомитись, а й заспівати разом пісню.

Співак презентував lyric-відео на їх спільну пісню «Ліхтарики» на особистому Youtube-каналі. «Ліхтарики» — пісня, яка сповнена щирості та неймовірної атмосфери добра. «Вона запалює нам світло, щоб бачити людей серед людей«, — співають Михайло Хома з дівчинкою. Ці рядки композиції у наш непростий час — це не просто слова, а заклик до взаємоповаги та єднання людей.

Читайте також: «Ви серйозно?! Скажіть це тим, хто на передовій!» — Сопонару гнівно відчитала тих, хто втомився від війни

Артиста Андрія Хливнюка звинуватили у втечі з фронту за кордон: артист емоційно відреагував

Вперше за всю історію конкурсу «Міс Всесвіт-2023» за перемогу бореться пишнотіла модель