in

«Ви серйозно?! Скажіть це тим, хто на передовій!» — Сопонару гнівно відчитала тих, хто втомився від війни

Останнім часом в Україні з’являється все більше розмов про те, що, мовляв люди «втомилися від війни», навіть якщо знаходяться на території, де не ведуться активні бойові дії.

Саме до них вирішила звернутися українська акторка, зірка «Жіночого кварталу» та «Ліги сміху» Ірина Сопонару. Відомо, що сама вона поставила на «волонтерські рейки» усі проєкти, у яких бере участь. Зокрема зараз тривають зйомки програми «Ліга Сміху. Волонтерський десант 2», де команди борються за право доставити пікапи військовим. Також у новому серіалі «Волонтери» Сопонару разом з іншими відомими українськими акторами власним прикладом надихає людей на добрі справи для країни та ЗСУ.

«Коли я чую, що всі втомилися, мене це дуже обурює. Серйозно? Ви втомилися? Скажіть це людям на передку!» — звернулася Ірина до тих, кого «втомила війна.

Скріншот: www.instagram.com/stories/irinasoponaru

Разом із тим вона звернулася до тих, хто захищає Батьківщину на фронті: «Нашим військовим я бажаю скоріше повернутися додому, до своїх родин. Ми вас усіх дуже любимо, дуже чекаємо. І ми донатимо із задоволенням. Тому дякую вам за вашу важку працю».

Читайте також: «Воювати — боюся»: Антін Мухарський відверто відповів, що робить, аби не піти на фронт

Немов молодята: папарацці підловили Галкіна і Пугачову, які гуляли по Лімасолу, мило тримаючись за руки

Звинувачення в педофілії, підробка пенсійного та феєричне повернення: як склалася доля зірки «Х-фактора» Андрія Мацевко