in

«Подарував обручку» — Кіркоров вперше заявив про намір одружитися із сурогатною матір’ю своїх дітей

Незважаючи на те, що мало хто з шанувальників представляє 54-річного Філіпа Кіркорова в ролі зразкового сім’янина, артист регулярно підігріває чутки про своє одруження.

Варто зазначити, що з початку цього року співак почав приділяти велику увагу своєму тілу та зробив низку пластичних операцій. Зважаючи на те, що поруч із Кіркоровим часто помічали саме чоловіків, у багатьох фанатів виникла думка про нетрадиційну орієнтацію поп-короля. Саме бажанням сподобатися молодим коханцям багато хто пояснював його рішення вдатися до послуг пластичного хірурга Тимура Хайдарова.

Проте, днями епатажний артист знову натякнув на бажання одружитися. Після повернення з поїздки до Китаю артист розповідав журналістам про сувеніри, які він привіз із Піднебесної. На запитання, що саме він привіз коханій, співак заявив, що це обручка. Однак одразу ж підкреслю, що подарувати подарунок не поспішає. «Нехай погуляє поки неодружена. А там поживемо – побачимо!» — Заінтригував Кіркоров.

 

Журналісти одразу ж вирішили, що музикант натякає на сурогатну матір своїх дітей 12-річної Алли-Вікторії та 11-річного Мартіна.

Читайте також: Пробив дно: путініст Кіркоров грубо пожартував про дітородний орган свого 91-річного батька

Українська співачка зраділа коли її образ використали для заклику зміни прізвищ на російські: «Приємно, що я лице українського нацизму!»

«Була в приємному шоці»: Дружина Віктора Павліка показала перший за сім років сюрприз від чоловіка