in

«Була в приємному шоці»: Дружина Віктора Павліка показала перший за сім років сюрприз від чоловіка

Днями дружина відомого українського співака Віктора Павліка — блогерка Катерина Реп’яхова вразила користувачів Мережі тим, якій зворушливий сюрприз приготував чоловік для неї.

На особистій сторінці в Instagram блогерка розповіла, що Віктор часто робить їй подарунки, а от сюрпризами тішить вкрай рідко. За словами Катерини, останній такий сюрприз був аж у 2016 році, тож тепер вона почувається здивованою та навіть приємно шокованою.

«Мені чоловік зробив сюрприз. Подарунок, про який нічого не казав. Це третій сюрприз за вісім років. Останній сюрприз він мені робив 2016 року. Не знаю, що на нього найшло. Але я була приємно шокована«, — зізналася блогерка.

Сюрпризом стала срібна підвіска з кулоном у вигляді серця, на якому вигравійовано знак нескінченності. В середині прикраси було розміщено дві світлини — на одній було зображено Віктора з дружиною, а на іншій з ними вже позував їхній син Михась. «Той самий сюрприз від чоловіка. Просто залишив цю коробочку на комоді«, — поділилася подробицями Катерина.

Вона також вже встигла продемонструвати який вигляд має підвіска з кулоном на її шиї, примірявши прикрасу. «Вже була в подарунку«, — зазначила блогерка.

Варто зазначити, що нещодавно Віктор Павлік та його дружина Катерина Реп’яхова відсвяткували восьму річницю їхнього знайомства. Тоді Павлік подарував дружині подарунок за майже дві тисячі доларів.

Читайте також: «Вдало приховує особисте життя»: блогер розповів про новий роман Тіни Кароль

«Подарував обручку» — Кіркоров вперше заявив про намір одружитися із сурогатною матір’ю своїх дітей

Близнюкам — можливість на мільйон доларів, а Овнам — хороший день для відпочинку: гороскоп на 19 листопада