in

Скандальний нардеп Тищенко розлучається з дружиною, на яку переписав частину ресторанного бізнесу

На порталі «Судова влада України» з’явилася інформація реєстр заяви на розлучення Миколи Тищенка і Алли Барановської.

Народний депутат і бізнесвумен одружилися у 2016-му і виховують сина Давида. До початку повномасштабної війни вони часто з’являлися на публіці і публікували спільні фото в Instagram. Ситуація змінилася після поїздки нардепа у Таїланд ніби-то у робоче відрядження. Пізніше вияснилося, що Рада не відправляла депутата у поїздку і це стало початком ланцюжка скандалів, у яких фігурував Тищенко.

Одночасно з соцмереж зникли спільні фото Тищенка і Барановської, і це породило чутки про розлад у їхній сім’ї. Щоправда, дружина нардепа переконувала підписників, що у них усе гаразд. “Ми разом, наші стосунки стали тільки міцніше, зараз, як багато українських сімей, пристосовуємося до нового життя, наш тато не може бути з нами часто через роботу, але ми цінуємо кожну мить разом” — писала вона під час спілкування із прихильниками.

Фото: instagram.com/allabonya

Варто відмітити, що шлюб із Барановською став уже третім для Миколи Тищенка. Від попередніх стосунків він має сина Давида.

Скріншот заяви на розлучення

Цікавим є той факт, що до обрання народним депутатом від «Слуги народу» у 2019-му році Тищенко був власником великого ресторанного бізнесу. Перед походом у велику політику ресторатор переписав значну його частину саме на Барановську. Нині нині її належить 74,55% у ТОВ “Світ ЛТД” (ресторан “Сейф”) і 30% у ТОВ “ВКФ “Римід” (ресторан “Велюр”).

Микола Тищенко і Алла Барановська

Читайте також. Чи дійсно Потап зраджує Насті Каменських: Відомий блогер розповів про те, що відбувається.

Терезам — серйозні чвари, а скорпіони зірвуть джек-пот: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 24 листопада

78-річна телезірка Голді Хоун влаштувала шоу на яхті у чорному купальнику