in

Сопонару в образі скандальної Фаріон, а Кошовий — нардепа Тищенка: зірки «Вечірнього Кварталу» презентували промо-ролик з новорічного випуску

Щорічно, за традицією 31 грудня о 20:00 годині на телеканалі «1+1» зірки «Вечірнього Кварталу» розважатимуть українців у новорічну ніч.

На днях в Мережі вже з’явилися перші промо-версії роликів, в яких комедійні актори постали в образі скандальних персон, які були в епіцентрі найгучніших скандалів за весь 2023 рік. Учасниці КВК-команди «Вінницькі перці» Ірині Сопонару дісталась роль одіозної філологині Ірини Фаріон, яка місяць тому заявила, що не вважає російськомовних бійців полку «Азов» українцями через їхню мову спілкування і в результаті чого СБУ порушило кримінальну справу проти неї.

«Вітаю! З приводу новорічного «Вечірнього Кварталу» на телеканалі «1+1 Україна»: ні в якому разі їх не «смотрите», а виключно «дивіться». В цю новорічну ніч я буду там особисто присутня, щоб контролювати мову цих, прости Господи, комедіантів», — закликала Сопонару в образі Фаріон.

Не оминули своєю увагою гумористи розважального шоу і особистість Олексія Арестовича, проти якого теж відкрито кримінальне справу.

«Вітаю, я Олексій Арестович. Якщо вам подобається гострий політичний гумор про усіляких бовдурів, дивіться новорічний «Вечірній Квартал». Я також з задоволенням на себе подивлюся, адже в акторстві я розуміюся. До речі, у мене 37 бойових виходів на сцену», — сказав Мартинець.

Ще однією скандальною особистістю став народний депутат України та ресторатор Микола Тищенко, який в умовах воєнного стану виїхав нібито заради невідкладних справ у Таїланді. Згодом його виключили з партії «Слуга народу».

«Я зараз перебуваю тут, в Києві, на Майдані Незалежності. Закликаю вас не дивитися «Вечірній Квартал» 31 грудня о 20:00 на телеканалі «1+1 Україна», 100% вони будуть щось про мене брехати» — сказав Євген Кошовий в образі Миколи Тищенка.

Читайте також: «Раденька, що дурненька» — путіністка Корольова в безглуздому образі станцювала на фоні Кремля

«Раденька, що дурненька» — путіністка Корольова в безглуздому образі станцювала на фоні Кремля

Любовний гороскоп: яким знакам Зодіаку пощастить потрапити в любовну казку