in

«Була вже +17 кг» — дружина українського політика Миколи Тищенка Алла Барановська показалась у найбільшій вазі та як змінилась

Дружина скандального українського політика та ресторатора Миколи Тищенка, бізнесвумен і блогерка Алла Барановська зізналася, що у 2022 році набрала 17 кілограмів. Вага почала стрімко зростати навесні, якраз після початку повномасштабної війни. Це був результат постійних стресів і проблем із гормонами.

Барановська вирішила поділитися своєю історією з підписниками в Instagram, аби довести інтернет-користувачам, що жіноче тіло може бути різним. Вона оприлюднила знімки у своїй найбільшій вазі та показала, як змінилася.

Сантиметри в об’ємах з’являлися дуже швидко, причому знаменитість, як запевнила вона сама, зовсім не займалася переїданням. Ба більше, їла дуже мало.

«Жіноче тіло може бути різним. Здорова жінка через стрес і гормони може не впізнати себе буквально за кілька місяців. Наприкінці квітня 2022 року я почала стрімко набирати вагу, при цьому я майже нічого не їла. Влітку була вже +17 кг. Я довго думала, чи ділитися своєю історією тут», – почала дружина Тищенка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Alla B.🕊 (@allabonya)

Коли блогерка побачила на вагах +17 кг, то вирішила повернути колишні стрункі форми. Вона показала шанувальникам, що її тіло – це результат тренувань, збалансованого харчування та здорового способу життя в цілому, а не генетика, як звик багато хто думати.

«Моє тіло сьогодні – не генетика. Це був довгий та непростий шлях. Показати себе я не боюся», – зізналася Барановська.

Під публікацією зібралося чимало позитивних відгуків. Коментатори діляться власними схожими історіями та дякують за чесність, адже часто в мережі показують лише гарну картинку з відфотошопленими тілами та обличчями.

«Багато жінок пройшли або проходять через це… Це наслідок сильного стресу. Я теж набрала +5 кг. Але ми живі і це головне, а вагу повернемо», «Розумію тебе і дуже близька ця тема», «Свої +10 за два місяці я ніколи не забуду, але саме на шляху до здорового організму/тіла я познайомилася з собою. Поділися цим, зараз це дуже важливо!», «У мене така ж проблема. Ніколи не думала, що від стресу можна погладшати. + 15 кг. Я на 9 місяці вагітності була худішою… поділіться, як у вас вийшло», – залишають підписниці Барановської.

Співачка Камалія після розлучення з пакистанським мільярдером неочіковано воз’єдналась з колишнім чоловіком

Розгорнув український прапор: Аняня Удогво, який був учасником українських шоу «Х-фактор» та «Голос країни», став переможцем литовського вокального шоу