in

Поки Пугачова релаксує у Лондоні, Галкін з дітьми знялися в рекламі служби доставки

Не секрет, що Алла Пугачова та Максим Галкін приділяють величезну увагу вихованню дітей.

Незважаючи на розкішне життя, яке може дозволити собі Примадонна та її чоловік, 10-річні спадкоємці артистів захоплюють шанувальників повагою до людей робітничих професій. Нещодавно Гаррі Галкін показав, як опановує майстерність коваля, старанно орудуючи важким молотом.

Звичайно, діти таких іменитих артистів не могли не успадкувати дар акторської гри, і вже заробляють на цьому гроші, незважаючи на свій юний вік. Напередодні Всесвітнього Дня матері вони разом із батьком знялися у рекламі маркетплейсу. Ліза та Гаррі грали в «Уно», коли до них підійшов Галкін і запропонував зробити подарунок Пугачовій з нагоди свята.

Діти Галкіна знялися у рекламі. Скріншот: www.instagram.com/maxgalkinru

Ліза висловила сумнів, що їм вдасться передати мамі улюблені квіти, оскільки співачка збирається провести вихідні на вечірці з подружками в Лондоні. Проте, Максим заспокоїв доньку, новиною про те, що тепер можна доставити подарунки до будь-якої точки світу завдяки міжнародній службі доставки.

Цікаво, що зйомки ролика проходили на терасі будинку шоумена у Лімассолі. Через панорамне вікно виднівся дивовижний вид на море, до якого, здавалося, можна дістати рукою.

Шанувальники захопилися новим відео. 10-річні діти шоумена отримали безліч компліментів.

Читайте також: «Вигадав цікавий бізнес» — Полякова розповіла, як її чоловік заробляє під час війни.

12-річна донька Лорак створила власний блог, в якому показала, де наразі живе та розповіла про свою проблему

Тельцам — лідерство, а Скорпіонам варто бути обережними — доля піднесе несподіваний сюрприз: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 27 листопада