in

12-річна донька Лорак створила власний блог, в якому показала, де наразі живе та розповіла про свою проблему

12-річна донька зрадниці-співачки Ані Лорак, яка родом з України, але від початку повномасштабного вторгнення перейшла на бік зла та продовжує виступати в РФ, похвалилася своїми новими досягненнями та захопленням.

Софія, яка переїхала жити до матері в країну-агресорку, завела YouTube-канал та опублікувала перше відео, в якому розповіла про свою дитячу «унікальну» проблему. Як, виявилося, шестикласниці не до вподоби прибирання, хоча її однолітки, навпаки, в захваті від цього. З ролику, стало зрозуміло, де наразі перебуває донька турецького бізнесмена, який, на відмінну від своєї екс-дружини, допомагає ЗСУ та засуджує злочинні дії російських загарбників.

Донька Лорак стала блогеркою

Хоч і Софія ні слова не розповіла про свій дім у відео, але книжки та зошити на російській мові прямо вказують, що вона мешкає в Росії, яка вже майже два роки знищує українську націю. Близько 15 хвилин дівчинка показувала, що знаходиться на її робочій зоні та, як виявилося, вона захоплюється корейською культурою та навіть вивчає мову цієї країни. Для наступного відео, дочка Лорак запропонувала підписникам зняти спільне відео, де вона відповідатиме на їхні запитання, бо наразі ще не знає, як вестиме свій блог.

Донька Ані Лорак показала зошити та книжки на російській мові

Варто пригадати, що цьогоріч опальна артистка відсвяткувала своє 45-річчя на одній із російських сцен Спадкоємиця Мурата вийшла на сцену в чорній сукні з розпущеним волоссям та радо вітала росіян, підспівуючи матері.

Зіркове подружжя Потапа та Насті Каменської розлучилося — блогер

Поки Пугачова релаксує у Лондоні, Галкін з дітьми знялися в рекламі служби доставки