in

«Яка на*уй ялинка?»: Продюсерка Олена Мозгова поділилася дописом про новорічні ялинки під час війни

Днями відома українська продюсерка Олена Мозгова вразила користувачів Мережі своєю думкою про те, чи доцільно встановлювати на майданах міст ялинки під час війни.

Відповідним дописом продюсерка поділилася на особистій сторінці в Facebook. «На тлі бурхливих обговорень у суспільстві я хочу запитати: яка нах…й ялинка? «Діткам потрібні емоції, діткам потрібне свято!» – пишуть дбайливі матусі! «Діти не винні! Дітям потрібна зимова казка» – пишуть бабусі… Не питання! Спору немає! Я теж мама. Я теж хочу свята й емоцій своїй дитині. Я поставлю в хаті якусь зелену гілку, ми прикрасимо її парочкою іграшок, навирізаємо гірлянд і сніжинок, а Миколай цього року принесе щось солодке. І, розгортаючи ту шоколадку за 50 грн, ми поговоримо про тих діток, які загадують у новорічну ніч, щоб тато чи мама їм хоча б наснилися! Люди! Що у вас зламалося? Їм потрібна ялинка!» — йшлося у дописі.

У ньому також зазначалося про те, що на ті гроші, котрі зазвичай витрачають на встановлення ялинки, можна купити сотні дронів. «Якщо зібрати всі ялинки України, можна стільки дронів купити, що буде вам пахнути не мандаринами, а перемогою!», — наголошувала авторка допису. У свою чергу, Олена Мозгова зазначила, що знайшла цей допис у Мережі та не знає хто його автор. «Підписуюсь під кожним-кожним словом«, — висловилася продюсерка.

Читайте також: «Не Оля Полякова та навіть не Тіна Кароль»: продюсерка Олена Мозгова назвала найкращу співачку України

«Він же не дурачок…»: популярний ведучий пояснив, що зашквари Потапа — це спланований сценарій перед чимось вибуховим

На Близнюків чекають приємні новини, а перед Тельцями виникне ряд перешкод: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 28 листопада