in

«Він же не дурачок…»: популярний ведучий пояснив, що зашквари Потапа — це спланований сценарій перед чимось вибуховим

Багато українців вважали, що після заяви про «заочну» службу у теробороні Потап візьме себе в руки і надалі виважено поводитиме себе на публіці і у спілкуванні з журналістами.

Проте продюсер не збирався виправдовувати сподівання своїх фанатів і з часом вони уже втратили лік його «косякам». Пісня про волонтерку, заняття якої він зрівняв із робою представниці древньої професії, читання репу про критиків, яких він назвав «гавкаючими собаками», відпочинок у елітному ресторані Дубая в компанії росіян — це лише кілька із останніх «зашкварів» талановитого співака.

Зловживанням алкоголем, залежністю від заборонених препаратів і банальною безвідповідальністю перед мільйонами прихильників — чим тільки не пояснювали дивну поведінку Потапенка. Проте популярний радіоведучий Слава Дьомін, якому Потап уже кілька разів обіцяв дати інтерв’ю, зовсім іншої думки. Він припускає, що «зашквари» Олексія — то хитро спланований піар хід.

Кадр із кліпу Потапа «Волонтер»

«Я спілкувався з багатьма маркетологами і продюсерами в українському шоу-бізнесі, і багато хто сходиться на думці, що Потап же не дурачок. Тому тут два варіанти: або він поки що не зрозумів, що шоу-бізнес трішки інакше працює, або це дуже хороша промокампанія для чогось великого й вибухового», – заявив Дьомін в інтерв’ю журналістці одного із вітчизняних телеканалів.

Читайте також: «Очолює «іспанську ТРО» — Павло Зібров потролив Потапа через його часті поїздки за кордон

Захисник «Азовсталі» Михайло Діанов возз’єднався з дружиною після 12 років розлучення

«Яка на*уй ялинка?»: Продюсерка Олена Мозгова поділилася дописом про новорічні ялинки під час війни