in

«Не Оля Полякова та навіть не Тіна Кароль»: продюсерка Олена Мозгова назвала найкращу співачку України

Відома українська продюсерка Олена Мозгова нещодавно висловилася про те, хто, на її думку, є найкращою співачкою в Україні. Як виявилося — це не Оля Полякова, не Настя Каменських та навіть не Тіна Кароль.

За словами продюсерки — цю співачку мало хто знає, але вона має дивовижний талант. «Коли мене запитують, хто найкраща співачка в Україні, відповідь моя однозначна — Людмила Монастирська! І це найкраща співачка не тільки нашої країни: це голос, харизма, талант, майстерність, техніка світового рівня і підтвердження тому її блискучі виступи на найкращих оперних сценах світу«, — розповіла Олена Мозгова на особистій сторінці в Facebook.

Продюсерка зазначила — Людмила Монастирська не популярна серед широкого загалу тому, що зараз масмаркет засмітив голови людей продуктом , який не підіймає емоційний, духовний рівень людини. «Я б сказала, опускає цей рівень до плінтуса. Але це, врешті-решт, вибір самої людини: слухати другосортне лайно, або насолоджуватися високим надбанням світової музичної культури«, — підсумувала Мозгова.

Варто зазначити, що Людмила Монастирська — українська оперна співачка. Вона виступала на сцені Метрополітен-опера, де виконала головну партію в опері «Аїда» — її партнером по сцені став Роберто Аланья. У 2013 році Монастирська виступала в Лондонському королівському оперному театрі «Ковент-Гарден», виконавши партію Абігайль в постановці «Набукко» Джузеппе Верді. Тоді її партнерами по сцені були такі зірки як Лео Нуччі і Пласідо Домінго, які по черзі виконували партію Набукко.

Людмила Монастирська у серпні 2020 року стала кавалером ордену княгині Ольги 3-го ступеня. Також вона увійшла в рейтинг ста найуспішніших жінок України за версією журналу «Новий час».

Читайте також: Скандальний нардеп Тищенко розлучається з дружиною, на яку переписав частину ресторанного бізнесу

«Очолює «іспанську ТРО» — Павло Зібров потролив Потапа через його часті поїздки за кордон

Настя Каменських публічно проігнорувала Потапа: репер не змовчав і розповів правду