in

«От звідки це все пір’я!» — Максим Галкін гостро висміяв походження Кіркорова

Не секрет, що стосунки Максим Галкін підтримував дружні стосунки з попереднім чоловіком Алли Пугачовою Пилипом Кіркоровим.

Початок повномасштабного вторгнення РФ в Україну розставив артистів на протилежні сторони барикад. Галкін з Пугачовою стали на бік справедливості і добра і підтримали Україну, тоді як Кіркоров очікувано вибрав гроші і став одним із найвідданіших поплічників кремлівського диктатора.

Гуморист і до цього не жалів «примадонна» регулярно відпускаючи на його адресу гострі жарти, а зараз став ще частіше піддавати скандального співака глузуванням, благо Бедросович своєю поведінкою сам підкидає ідеї для критики. Так під час концерту в Театрі-дю-Леман у Женеві Галкін в черговий раз висміяв безглуздий сценічний образ 56-річного музиканта — величезне пір’я та трико, що обтягує.

«Філіп на два відсотки північноамериканський індіанець! А? Не очікували?! Ось звідки пір’я це все!», — заявив Максим під заливистий сміх глядачів.

Раніше Галкін викликав овації в Анталії поясненням, чому Кіркоров «вдаряється в гейство» – сподівається, що з такою орієнтацією його швидше прийме Європа

Помер відомий актор, який отримав важке поранення на фронті

П’яний монах УПЦ МП в оголеному вигляді вистрибнув з другого поверху Лаври — перед тим священник цілу ніч буянив