in

П’яний монах УПЦ МП в оголеному вигляді вистрибнув з другого поверху Лаври — перед тим священник цілу ніч буянив

Резонансна подія сталася вранці 6 грудня в Києво-Печерській лаврі.

З вікна другого поверху одного з приміщень корпусу №99 вистрибнув абсолютно голий монах. На місце викликали швидку, лікарі якої констатували, що чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Ним виявився монах Володимир (Рибаков Р. В.). Постраждалого з травмами доставили у Київську міську клінічну лікарню №17. На місці працювала слідчо-оперативна група. Попередня кваліфікація була «замах на самогубство».

Про це на своїй сторінці у facebook з посиланням на джерела у правоохоронних органах повідомила журналістка Ірина Федорів.

«За уточненими даними, зазначений насельник Києво-Печерської Лаври страждає періодичними нервово-психічними розладами, пов’язаними з надмірним вживанням алкоголю. Напередодні, Рибаков Р.В. протягом нічного часу вживав алкогольні напої, після чого зранку в оголеному вигляді вистрибнув з вікна корпусу №99 та намагався потрапити до інших насельників Лаври… Федорів зазначає, що керівництво монастиря приховує реальні обставини та надало вказівки Рибакову не розголошувати їх перед медиками та поліціянтами», — пише блогерка.

Скріншот: www.facebook.com/fedoriv.iryna.chesno

Варто відзначити, що Федорів не надала ані фото, ані відео події, а свій пост у соцмережі вже видалила.

Читайте також: Донька знайшла голову матері у холодильнику: в РФ православний священник жорстоко розчленував свою жінку

«От звідки це все пір’я!» — Максим Галкін гостро висміяв походження Кіркорова

Дорофєєва презентувала новий хіт для хейтерів та вперше заговорила про свого екс-продюсера Потапа та колишнього чоловіка Дантеса