in

«Хто напише гадості — прокляну!» — Полякова вийшла із себе після насмішок у бік її доньки, яка відновила музичну кар’єру

Старша донька епатажної Олі Полякової Марія оголосила про повернення на сцену.

Юна артистка уже намагалася проявити себе у якості співачки і ще в 2021 році заснувала рок-гурт «Шви». проте її кар’єра чомусь не задалася, і Маша відправилася у Лондон здобувати там вищу освіту. Після повернення в Україну донька популярної ведучої вирішила ще раз спробувати повторити зірковий шлях мами і відновити діяльність гурту, щоправда, виступати тепер Марія Полякова буде под новим сценічним псевдонімом.

Про це сама Ольга з гордістю повідомила у Instagram Stories. «Моя Маша, дочка старша, знову зібрала свій славнозвісний гурт «Шви» і взяла сценічний псевдонім. Тепер вона Marry Poppers і гурт «Шви». Вони вчора дали концерт в Одесі, де їх викликали на біс п’ять разів. Зірка народилася», — оголосила артистка, прикріпивши відео виступу Марії у невеликому залі перед кількома десятками глядачів.

Вочевидь, не всі розділили захоплення Ольги музичним талантом «новонародженої зірки» і на адресу Марії вкотре посипалися глузливі і критичні коментарі. «Можливо досить хейту? Чи вам по приколу?», — звернулася до авторів таких коментарів Полякова-молодша.

Подібні репліки, в свою чергу, вивели відому артистку із рівноваги і вона публічно пообіцяла проклясти кожного, хто дозволить собі хейтити її наслідницю, назвавши себе відьмою. «Значить так! Хто напише гадості, прокляну! Я не жартую! Буде тобі враже так, як відьма скаже!», — написала співачка під публікацією Маші в Instagram.

Скріншот: instagram mashapolyakova

Читайте також. «Фотошоперу-«Оскар» – Полякова з 18-річною донькою похизувалися формами в тісних купальниках

«Знаєте, як це буває, коли свекруха влізає у стосунки?!» — Трінчер розказала про роль мами Волошина у їхньому розлученні

«Звісно, життя змінилося…» — Галкін зі сцени згадав часи, коли їм із Пугачовою чіпляли окремий вагон до поїзда