in

«Звісно, життя змінилося…» — Галкін зі сцени згадав часи, коли їм із Пугачовою чіпляли окремий вагон до поїзда

Гуморист Максим Галкін відомий своєю самоіронією.

Кілька днів тому, під час концерту у Швейцарії, 47-річний артист розповів про зміни, що сталися у його житті останнім часом. Нагадаємо, що після від’їзду з РФ на знак протесту проти повномасштабного вторгнення в Україну, зоряна родина перебралася до Ізраїлю, де жила майже постійно, якщо не брати до уваги проведення літніх канікул у улюбленій Аллою Борисівній Юрмалі. Нещодавно після бомбардувань території Ізраїлю бойовиками ХАМАСА знаменитості переїхали на Кіпр.

Поки 74-річна Пугачова обживається з дітьми на новому місці, сам Галкін відновив концертну діяльність та розпочав її виступом у Женеві. Під час свого монологу він чи то жартома, чи справді поділився спогадами, як вони з дружиною могли дозволити собі подорожувати в окремому причіпному вагоні, в той час, як зараз їм доводиться звикати до скромнішого життя в Європі.

Звісно, ​​життя змінилося. Я говорю: «Алло, нам треба бути готовими до дауншифтингу». Вона каже: Це що?. Я: «Ну ось трохи гірше буде». — Ааа, голожопінг? — Так. Ну, наприклад, ми до Риги завжди приїжджали у своєму вагоні, нам причіпляли. Це не так дорого коштувало, чіпляли окремий вагон. А зараз літаю бізнес-класом європейських авіакомпаній.


Читайте також «Дивитись треба вперед, у світле майбутнє!» — закутаний по вуха Галкін здався в Женеві

«Хто напише гадості — прокляну!» — Полякова вийшла із себе після насмішок у бік її доньки, яка відновила музичну кар’єру

«У них постійно гойдалки» — Марія Тиха розкрила всі карти подружнього життя Потапа та Насті