in

Пишні форми — це не вирок: Палома Ельсессер обрана моделлю року 2023

 Американська рlus size модель Палома Ельсессер завоювала звання «Модель року 2023» за версією British Fashion Awards.

Вона стала першою жінкою з пишними формами тіла, якій вдалося здобути цей титул. Таку інформацію надало видання  VOGUЕ. Як відомо, це не перша її перемога — у 2020 році вона  була визнана жінкою-моделлю року за версією сайту Models.com.

Фото https://www.instagram.com/palomija/?next=%2Fp%2FCrhBn3brTGQ%2F&hl=uk

31-річна Палома стала відомою завдяки своїй сторінці в соціальній мережі на яку звернули увагу чимало агенцій, а вже зараз вона отримує запрошення на світові Тижні моди.  Вперше співпрацю для неї запропонувала близька подруга Кейт Мосс і Наомі Кемпбелл, яка шукала унікальні риси обличчя для своєї косметичної лінійки і зовсім випадково натрапила на акаунт Ельсессер. Саме ця доленосна зустріч і зробила топ-модель популярною.

Фото https://www.instagram.com/palomija/?next=%2Fp%2FCrhBn3brTGQ%2F&hl=uk

З дитинства американка мріяла стати відомою письменницею або ж психологом і навіть закінчила The New School в Нью-Йорк. Ще й досі вона захоплюється письменницькою діяльністю. А також намагається врівноважити напружену ситуацію з дискримінацією темношкірих людей.

Фото https://www.instagram.com/palomija/?next=%2Fp%2FCrhBn3brTGQ%2F&hl=uk

Читайте також: Акторку Катерину Тишкевич вивели з медикаментозного сну: Лікарі вперше дали обнадійливий прогноз щодо її стану здоров’я

Акторку Катерину Тишкевич вивели з медикаментозного сну: Лікарі вперше дали обнадійливий прогноз щодо її стану здоров’я

У Тельців — бюджет у критичному становищі, а Близнюкам — випаде чудова нагода розкрити себе: гороскоп на 14 грудня