in

Акторку Катерину Тишкевич вивели з медикаментозного сну: Лікарі вперше дали обнадійливий прогноз щодо її стану здоров’я

Українська акторка Катерина Тишкевич, відома завдяки ролі у серіалі «Жіночий доктор», вже понад 8 років бореться з тяжкою хворобою. 29-річна артистка страждає від сильного головного болю — через це вона була прикутою до ліжка з минулого року. Близько тижня тому Катерину доправили до реанімації у тяжкому стані з сепсисом. Але днями стало відомо, що стан Тишкевич трохи поліпшився.

Про те, що зірці стало трохи краще, у своєму Instagram розповів її чоловік — актор Валентин Томусяк. Він перебуває в лікарні с дружиною з першого дня госпіталізації та повідомляє, що вона вже почала самостійно дихати.

«Зараз її вивели зі сну, аби подивитися, як вона може дихати самостійно. У неї вийшло, і тому нарешті вийняли трубку з рота і надягнули кисневу маску«, — розповів чоловік Тишкевич. Також Валентин зазначив — незважаючи на те, що фізичний стан Катерини поліпшився, її емоційне становище залишається вкрай важким.

Але попри те, що Тишкевич стало краще, її лікування буде довгим та важким. «Нарешті саме відсьогодні вони хоча б намацали якусь опору. Стан Каті для них все ще залишається важким, вони кажуть, що шлях ще довгий, але позитивна динаміка є«, — поділився Валентин Томусяк.

Чоловік Тишкевич висловився про її стан

Варто зазначити, що Катерина хворіє на функціональну поломку мозку — саме вона спричиняє  сильний головний біль.

Читайте також: Приходько, Остапчук чи Верба: хто очолює рейтинг найскандальніших зірок у 2023 році

Потап — найбільше розчарування року за версією журналістів

Пишні форми — це не вирок: Палома Ельсессер обрана моделлю року 2023