in

Затримали прикордонники: Мережею поширилися фото Алли Пугачової з місця допиту на митниці

Нещодавно у російських пропагандистських каналах було поширено фото відомої співачки Алли Пугачової під час її допиту російськими прикордонниками.

Варто зазначити, що артистка, яка переїхала з РФ до Ізраїлю на початку повномасштабної війни в Україні, у кінці листопада на короткий час повернулася до Росії. Вона була затримана під час проходження митниці у Псковській області.

Під час допиту співачка була спокійна та не нервувала

Прикордонники допитували знаменитість близько години. Зокрема, вони запитали Пугачову про ціль її візиту та на який саме строк співачка приїхала до Росії. Судячи з фото, зроблених в приміщенні для бесід у закритому форматі, співачка зовсім не нервувала та мала спокійний вигляд.

А от РосЗМІ писали, що Алла Пугачова дуже переживала з приводу того, чи пустять її до Росії. Вона нібито зазначила, що закордоном дуже важко жити — і ментально, і матеріально. Також співачка поводила себе дуже ввічливо та розповіла про чоловіка Максима Галкіна і дітей. А наостанок подарувала прикордонникам на пам’ять свої плакати з автографами.

РосЗМІ писали, що співачка боялася, що її не пустять до Росії

Нагадаємо, що зірка російської естради з чоловіком та дітьми проживають в Ізраїлі — вони переїхали туди на знак протесту проти війни в Україні. Пугачова на короткий строк проверталася до Росії, аби владнати питання, пов’язані з її замком у селі Грязь. Також, перебуваючи у РФ, вона записала декілька пісень, які присвятила своїй коханій родині.

Читайте також: «Музика знову внє палітікі?»: Івана Дорна влучно поставили на місце після анонсу російськомовного альбому

54-річна акторка Кетрін Зета-Джонс показала як виглядає її обличчя без косметики та фотошопу

Овнам — позитив та нові враженя, а Скорпіонам — непередбачені обставини: Гороскоп для всіх знаків Зодіака на 16 грудня