in

«Мені пох*й, що говорить Женя Галич!» — Тарас Тополя різко відреагував на слова лідера O.Torvald що «Фортеця Бахмут» є «шароварщиною»

Нещодавно фронтмен популярної групи «Антитіла» Тарас Тополя став гостем авторської програми Сергія Лиховиди «Розмова».

Серед іншого, ведучий поцікавився думкою співака щодо критики композиції «Фортеця Бахмут» з боку його колег-музикантів. Відомо, що багато українців, в тому числі і зірок шоу-бізнесу, скептично поставилися до виходу цієї пісні, розцінивши її появу в період активної фази боїв за місто Бахмут як піар на крові українських захисників. Так, журналіст зізнався, що багато відомих гостей програми, хоч не на камеру, критично відносяться до хіта «Антитіл».

Зокрема, лідер гурту O.Torvald Женя Галич, який зараз перебуває на фронті у складі ЗСУ, прямо назвав трек «байрактарщиною», а її авторів «хайпожорами, які використовують у своїх піснях.. те, що б’є нижче поясу».

Женя Галич на фронті

Тарас Тополя не приховує, що подібні репліки в його адресу його дратують. Лідер «Антитіл» пояснив, що дана композиція для них не просто пісня — кожне слово у ній, це особисті переживання її виконавців, які пережили пекло Бахмута. Співак підкреслив, що зараз мільйони людей в Україні і за кордоном співають «Фортецю» і в цьому він сам неодноразово переконався під час закордонних гастролей.

«Мені пох*й, що говорить Женя Галич та інші музиканти. Щодо того, чи ця пісня потрібна була… Нехай Женя пройде через те, що пройшли «Антитіла», потім понаписує своїх пісень, на які мені також буде пох*й. Реакції інших я обговорювати не хочу», — не стримав емоцій Тополя.

Читайте також: «Ви кончені» — офіцер ЗСУ Женя Галич гнівно засудив чоловіків, які втекли на тлі повномасштабної війни з нашої країни

У Тельців — бюджет у критичному становищі, а Близнюкам — випаде чудова нагода розкрити себе: гороскоп на 19 грудня

«Ні-ні, я поки не збираюся» — Євген Кошовий відповів на запитання чому він не на передовий