in

«Ви кончені» — офіцер ЗСУ Женя Галич гнівно засудив чоловіків, які втекли на тлі повномасштабної війни з нашої країни

Український співак, учасник гурту O. Torvald та офіцер ЗСУ Женя Галич гнівно засудив чоловіків, які втекли з нашої країни на тлі повномасштабної війни. В інтерв’ю для програми «Антиподи» артист пояснив свою позицію та зазначив, що його критика стосується лише тих, хто перетнув кордон незаконно.

«Ті, хто законно поїхав — їхній вибір, не засуджую. Могли боятися, могли переживати, могло все що завгодно. Сподіваюся, що ви там знаходите можливість допомагати Україні. Якщо у вас є можливість там заробляти, донатити, допомагати, виходити на мітинги, показувати, що в країні все ще йде війна — це для тих чоловіків, які законно виїхали за кордон», — заявив Галич.

А от інших чоловіків, які втекли та порушили закон, артист засуджує. Він не став добирати слів та сказав:

«Всі решта, які мутилися, які давали хабарі, які проїжджали у багажниках, які мутили собі ліві довідки про всю цю історію — ви кончені».

На думку Галича, чоловіки, які порушили закон, мають нести адміністративну відповідальність. За словами артиста, таких втікачів потрібно буде карати.

«Вхідний квиток дорожчий за вихідний має бути. Ви можете повернутися в Україну, але вхідний квиток має бути дорожчим», — зазначив Галич.

Харчишин – Монатику: «Тебе сприймають, як частину російської культури. Визначся, де тобі краще жити!»

Кузьма у 2015-му: «Щоб кожен, хто наживається на війні, на своїй шкірі відчув те, що відчувають мами хлопців, які не повернулися»