in

«Мені не страшна навіть смерть…» — Потап розчулив історією нової пісні, яку присвятив бійцю після протезування

Схоже, реперу Потапу, нарешті надоїло знущатися над співвітчизниками своїми безглуздими витівками і він повернувся до творення по-справжньому гідного контенту.

22 грудня на своєму каналі у YouTube артист опублікував свою нову пісню у виконанні спільно із співаком, відомим під сценічним псевдонімом «Дядя Ваня». Лірична композиція під назвою «Дощ» розповідає про повернення до рідного дому «із далекого і нерідного краю» захисника, якому довелося пройти крізь пекло війни. З нетерпінням чекаючи зустрічі з близькими, герой забуває про біль і страх смерті…

Мені не страшний навіть біль
Він мій молодший побратим
Рідним ти став, ти став своїм
Я вже давно з тобою
Мені не страшна навіть смерть
Страшно прожити все дарма
Зустріч прискорить бій сердець
Кров запульсує в скронях

Репер поділився зворушливою історією створення пісні, ідея написання якої виникла у нього після особистого знайомства з українським захисником. «В літаку з Чикаго, після благодійного заходу в підтримку України, я познайомився з бійцем, який вже пройшов етап протезування і летів до своїх близьких. Ми розговорились з цим хлопцем, він розказав мені, що по поверненню додому, не зважаючи на протез та травму, він планує повертатись у стрій. Ця його безстрашність, жага продовжувати захищати країну неймовірно надихнули мене. Після цієї зустрічі я і написав пісню “Дощ”», — розказав Олексій Потапенко в описі до ролика.

Читайте також: Ірина Білик довела до сліз перекладом легендарного хіта «Сніг» (відео)

Близнюкам — успіхи у кар’єрі, Козерогам — виклик долі: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 24 грудня

«Старий транс*естит!» — у РФ вимагають заборонити концерти Кіркорова після скандальної голої вечірки