in

«Старий транс*естит!» — у РФ вимагають заборонити концерти Кіркорова після скандальної голої вечірки

Намагаючись залишитися на гребені слави Кіркоров став все менш схожим на співака і перетворився на яскравого представника ЛГБТ-руху.

Відверта демонстрація нетрадиційних поглядів на сцені та під час публічних заходів створюють погрози встановленим у РФ канонам поведінки, так званим «скрепам». Останньою краплею, яка переповнила чашу терпіння громадських активістів, стала участь Народного артиста у скандальній «голій» вечірці, організованій Настею Івлєєвою. 56-річний співак з’явився на шабаш у напівголому вигляді, чим викликав обурення своїх шанувальників.

Нагадаємо, через подібні мерзенні витівки концерти Кіркорова вже скасовували в Анапі, Петербурзі та Північному Кавказі, а в багатьох інших містах були організовані протести проти виступів скандаліста. Один із найзапекліших захисників «скреп», путініст Дмитро Пєвцов офіційно закликав заборонити концерти Кіркорова в окупованому Криму під девізом: «Цієї гидоти не повинно бути на естраді».

Читайте також: «Ганьба ж яка!» — співачка Слава розповіла, чому Кіркоров з’явився на «голу» вечірку Івлєєвої з катетером у руці 

«Мені не страшна навіть смерть…» — Потап розчулив історією нової пісні, яку присвятив бійцю після протезування

Вкрав кошти у військових і зник: Злата Огнєвіч та гурт «Скай» потрапили на гачок шахраїв