in

Неадекватний Кіркоров побив охоронця після концерту – інцидент потрапив на ВІДЕО

56-річного Філіпа Кіркорова спіткала справжня чорна смуга — якщо раніше артист сам норовив привернути до себе увагу, то зараз його ім’я не сходить з перших шпальт через ганебні скандали, а тепер ще й судові позови.

Так, днями стало відомо про обурливий інцидент за участю «примадону», що стався 27 грудня у московському концертному залі Крокус Сіті Холл. Того дня співачка-зрадниця з України Ані Лорак давала концерт, присвячений її 45-річчю. Коли вона закінчила виступ і пішла за лаштунками, кілька фанатів, які бажали вручити артистці квіти, спробували піти за нею, проте на їхньому шляху став співробітник приватної охоронної фірми.

Серед шанувальників виявився Пилип Бедросович, який не звик, щоб до нього ставилися як до простого смертного. розлючений Кіркоров кинувся на охоронця і відштовхнув його, після чого чоловік упав зі сцени.

Лише тепер, майже через три місяці, випадок став надбанням громадськості — виявилося, що потерпілий не злякався помсти співака, який вже надто зазнався, і подав на нього до суду, звинувативши хулігана у заподіянні легких тілесних ушкоджень. Медики діагностували у охоронця травму спини та розтягнення зв’язок гомілкостопа. У разі задоволення позову Кіркорову може загрожувати до чотирьох місяців арешту.

Читайте також. Жорстко покарати та позбавити звання: Кіркоров поплатився за голий зад на вечірці Івлєєвої (ФОТО)

«12 років узаконеного щастя!» — Галкін та Пугачова показалися на романтичній вечері з приводу річниці весілля

Останні дні 2023-го забирають найкращих: на фронті загинув актор, зірка українських серіалів