in

«12 років узаконеного щастя!» — Галкін та Пугачова показалися на романтичній вечері з приводу річниці весілля

23 грудня зіркова сім’я Алли Пугачової та Максима Галкіна відзначили чергову річницю шлюбу.

Алла та Максим познайомилися влітку 2001 року у Вітебську: на фестивалі «Слов’янський базар». З того часу між почалося спілкування, яке переросло у близькі стосунки. Через 4 роки Примадонна розлучилася з Пилипом Кіркоровим, і почала жити з новим обранцем. Згодом закохані перестали приховувати свої стосунки, але через десятиліття після початку роману вирішили розписатися.

Церемонія пройшла 23 грудня в Кутузовському РАГСі у вузькому колі рідних та найближчих друзів.

Одруження Пугачової та Галкіна

Кілька днів тому подружжя відсвяткувало 12-ту річницю з тієї пам’ятної дати. З цього приводу вони вирішили удвох сходити до ресторану в Ізраїлі, де вони мешкають з початку повномасштабної війни в Україні. Обидва артисти у своїх соцмережах поділилися знімком, на якому вони відображені з келихами червоного вина в руках. Ніжно посміхаючись подружжя закохано дивилося один на одного.

«12 років узаконеного щастя», — підписав фото Галкін. Пугачова була ще лаконічнішою: «Щастя», — написала вона під аналогічним знімком у своєму Instagram-блозі.

Фото: www.instagram.com/maxgalkinru

Читайте також: «Будемо гуляти, доки не згасло світло!» — Пугачова з модною зачіскою повідомила, що вони з Галкіним ідуть на ювілей відомого співака

«Стара брудна жид*вка, давай до себе в Україну» — Лоліту погнали з РФ після голої вечірки

Неадекватний Кіркоров побив охоронця після концерту – інцидент потрапив на ВІДЕО