in

«Для цього треба мати отакі яйця!» — акторка Саліванчук пояснила, чому її чоловік-нардеп не піде на фронт

Оприлюднення нового законопроекту про мобілізацію активувало у суспільстві обговорення теми про хід процесу призову до Збройних сил в Україні.

Відомі політики і зірки шоу-бізнесу вважають своїм обов’язком висловити власну думку з цього приводу, іноді сіючи своїми заявами ще більший розкол у суспільстві. Зокрема, відома українська артистка, зірка серіалів «Одного разу під Полтавою» та «Свінгери» Анна Саліванчук відверто заявила, що її чоловік ні в якому разі не піде воювати.

«Не кожен чоловік на війні може робити свою справу. Не кожному потрібно воювати. Багато людей які тут, можуть зробити багато для тих, хто там. Я була впевнена, що мій однокурсник Андрій Федінчик піде воювати. Він завжди був такий мужик. Бо це така людина. Йому по-іншому не можна. Люди, які в цьому не розбираються, і будуть там боятися, вони можуть підставити свого колегу, воїна який поруч, і просто втікти», — переконана Саліванчук.

Її підтримала співачка Оля Цибульська, яка дозволила собі висловитися простіше: «Це треба мати характер і отакі яйця… Це люди герої, які архітипічно воїни».

Нагадаємо, чоловік Анни Саліванчук, 36-річний Олександр Божков став нродним депутатом від партії «Слуга народу» уже під час повномасштабної війни. До цього він працював менеджером студії «Квартал-95». Акторка зізналася, що її часто закидають у соцмережах — чому її чоловік не воює, але вона намагається не читати цього: «Я не хочу цього чути. Мені не цікаво. Писати і говорити будуть завжди. Я навіть не читаю коментарів».

Анна Саліванчук з чоловіком Олександром Божковим

Читайте також: «Вона співала у злочинців на весіллі!» — Діанов розповів про сварку із Поляковою

СБУ накрило російську блогерку, яка приїхала на відпочинок в Карпати

Левам — відкриються нові двері, Близнюкам — важливі переговори, а Терезам — гармонія у стосунках: Гороскоп на 2 січня