in

«Вона співала у злочинців на весіллі!» — Діанов розповів про сварку із Поляковою

Дружба захисника Азовсталі Михайла Діанова і співачки Олі Полякової давно «обсмоктувалася» засобами масової інформації — їм приписували роман і ледь не називали дату весілля.

Однак, нещодавно оборонець Маріуполя здивував прихильників своїм вчинком, коли демонстративно не пішов на великий сольний концерт артистки у палаці «Україна». Зважаючи на те, що до цього Михайло та Ольга тісно спілкувалися, і деякий час Діанов навіть жив у неї вдома, це породило масу пліток. Аби уникнути спекуляції, колишній військовослужбовець пояснив причину такого рішення під час розмови із журналістом Славою Дьоміним.

Перш за все захисник підкреслив, що гостював не у Олі, а у її чоловіка — свого друга Вадима Буряковського. «Ми з нею не сварилися. Я був у гостях у Вадика, у її чоловіка, а не в Олі. Мені вже набридло. Ми з нею не сварилися, вона дуже хороша людина. Я просто не пішов до неї на концерт і їй озвучив, що я не піду на концерт через те, що вона співала у злочинців на весіллі. Я навіть не так сказав. Я назвав два прізвища – Москва і цей. Ось і вся причина. Сварки не було, скандалів не було, ми з Олею дуже хороші друзі», — пояснив ситуацію Михайло Діанов.

Читайте також: «Хто напише гадості — прокляну!» — Полякова вийшла із себе після насмішок у бік її доньки, яка відновила музичну кар’єру

Возз’єднаються у 2024 році — блогер злив інсайд щодо красунчиків Волошина та Барських

Терезам — справжнє диво, Рибам — нові горизонти, а Стрілецям — хороша новина: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 1 січня