in

СБУ накрило російську блогерку, яка приїхала на відпочинок в Карпати

Напередодні новорічних свят в українські Карпати прибула російська блогерка та співачка Аліна Маслова, яка всім розповідає про однакову любов до Росії та України.

Сама дівчина родом із столиці Придністровської Молдавської Республіки, але наразі проживає у Москві, де активно будує свою музичну кар’єру і відповідно закону, сплачує податки, за що згодом влада Кремля закуповує дрони та ракети аби знищувати українське населення. І саме ось такий поворот подій викликав неабиякий резонанс серед українців, коли блогерка сама розповіла в Інстаграм, що зустріне Новий 2024 рік у Карпатах разом зі своєю сім’єю.

Російська блогерка приїхала в Карпати

«Я на 30% українка, на 30% росіянка, на 30% молдованка. Я навчала українську, молдавську та російську. Я люблю і Україну, і Росію. Але сама з Молдови, маю багато друзів в обох країнах. І через політичні дії я не хочу розділяти цю любов, мені щиро шкода постраждалих, я допомагала біженцям на початку всієї цієї історії, але ніколи не приймала нічий бік. Я людина світу», — спробувала обґрунтувати Аліна свій приїзд в Україну.

Аліна Маслова виправдалася за свій приїзд в Україну

Але, все ж зустріти Новий Рік, як планувала Маслова в Україні, їй не вдалося. 31 грудня на курорті «Драгобат» до неї навідалися співробітники СБУ.

«СБУ відшукала російську блогерку Маслову, яка, здається, вирішила, що українські Карпати — це ідеальне місце для відпустки. Під час спілкування з представниками Служби безпеки, Маслова визнала, що не підтримує російську агресію проти України. А тепер ще вибачається перед українцями», — розповів журналіст Віталій Глагола.

СБУ навідались до російської блогерки в Карпатах

На відео, які з’явилися в мережі помітно, що посмішка співачки змінилася на сльози і вона в розгубленому вигляді вибачається перед українцями за те, що ідентифікує російську війну проти України. Як стало відомо з її слів, вона нібито «не розбирається в політичних питаннях».

«Зараз правоохоронці видворяють її з України, тому Новий рік вже святкуватиме в рашці» — підсумував Глагола.

Читайте також: «Я стала мамою…» — Наталія Могилевська шокувала новиною та показала фото доньок

У п’яти знаків Зодіаку настає найщасливіший період: хто вони

«Для цього треба мати отакі яйця!» — акторка Саліванчук пояснила, чому її чоловік-нардеп не піде на фронт