in

«Я стала мамою…» — Наталія Могилевська шокувала новиною та показала фото доньок

Легендарна українська співачка Наталія Могилевська напередодні Нового 2024 року зізналася, що нарешті збулася її найзаповітніша мрія — вона стала мамою.

В нещодавньому інтерв’ю для журналіста Дмитра Гордона, артистка поділилася, що протягом останніх 10 років, вона будувала свою успішну музичну кар’єру, а особисте життя все відкладала на потім. Майже десять років зірка була самотньою і лише тоді, коли вона переосмислила життєві цінності — знайшла справжнє щастя. Як відомо, наразі співачка проживає з чоловіком на ім’я Валентин та запевняє, що нарешті стала щасливою.

І це справді так, під час святкового новорічного випуску «Вечірнього Кварталу», Могилевська шокувала новиною про те, що під час повномасштабного вторгнення всиновила двох доньок, які є сестрами.

«Дві дівчинки. Два рочки і десять», — розповіла співачка.

Наталя Могилевська стала мамою

48-річна знаменитість зі сльозами на очах повідомила, що «це дійсно велика таємниця і таємницею залишиться якомога довше», а також зазначила, що у дівчат дуже важке минуле.

«Діти були дуже сильно травмовані. Наприклад, старша моя донечка декілька разів рятувала життя молодшої. Їм просто потрібен був час для того, щоб відчути себе в безпеці, адаптуватися в новій родині, в столичне життя. І сьогодні, якби ти їх побачив, ти б їх не впізнав», — додала Могилевська.

Євген Кошовий не зміг втриматися та, попросив Наталію показати спільне фото зі своїми донечками. Після чого на великий екран був виведений знімок щасливої мами, яка постала в обіймах прекрасних дітей.

Наталія Могилевська з доньками

«Ми їхні обличчя не показуємо. Навіть у школах ніхто не знає, чиї вони діти та що вони всиновлені. Для мене це дуже важливо.» — зауважила артистка.

Читайте також: «І принца серця знайшла, і доїть старенького діда» — Настя Каменських закрутила новий роман

Три дні — і геть із країни — учасникам голої вечірки, серед яких дві українки, поставили ультиматум

У п’яти знаків Зодіаку настає найщасливіший період: хто вони