in

«Українки мені завжди подобалися більше, ніж росіянки» — «Лисий з Brazzers» оригінально підтримав Україну

Американський порноактор Джонні Сінс, відомий, як «Лисий з Brazzers», підтримав українців, одягнувши для фото патріотичне вбрання, яке йому подарувала його колега із України Джозефіна Джексон, справжнє ім’я якої Юлія Сенюк.

Варто зазначити, що дебют Сенюк у світі порноіндустрії відбувся у 2019 році. На той момент їй було 23 роки. А у 2023 році вона посіла друге місце у списках тих, кого найбільше шукали українці на PornHub.

Юлія Сенюк. Фото https://www.instagram.com/p/Cm3vUGnLGFr/

А ось Джонні відкрив для себе кіно інтимного характеру ще у 2006 році. За цей період він знявся у понад 700 фільмах, але свою популярність здобув завдяки мемам, на яких він проявляв себе у різних професіях.

Джонні Сінс

45-річний фітнес-тренер зробив фото в чорній футболці на грудях якої зображено тризуб в жовто-блакитних кольорах. Порноакторка, яка родом з Львівщини, позувала разом із Джонні та в жартівливій формі написала під фото, що їй вдалося «загербувати Джонні».

«Легендарне фото із Джонні Сінсом. P.S. Я свою місію виконала і загербувала Джоні», — підписала українка своє нове фото в Інстаграм.

Джозефіна Джексон і Джонні Сінс

В одному з інтерв’ю Джозефіна розповіла, що Джонні з радістю погодився сфотографуватися у подарунку, але поцікавився, що ж означає знак, який зображений на футболці.

«Коли я запитала, якої національності дівчата йому не подобаються, він сказав — росіянки. А на питання про те, хто найбільше подобається — однозначно сказав, що українки», — поділилася Юлія.

Порноакторка запевнила його, що українці точно оцінять такий вчинок зірки світового рівня. І, Юлія не прогадала, адже в коментарях підписники не могли стримати емоцій:

  • Завжди знав шо він нормальний тіп😁
  • Це ж відомий лікар.Вау.Хвала йому і пошана👏
  • Українізація пройшла успішно 😸😁😍
  • Лисий із бразерс,красава,направте його на русню,він знає що робити😂
  • Джоні з нами😍 Ми непереможні💛💙Мерсі тобі за таку чудову виконану місію🙏🫶🏻

Читайте також: «Я б не пішов!» — Волошин категорично виступив проти мобілізації блогерів

«Я б не пішов!» — Волошин категорично виступив проти мобілізації блогерів

Український телеведучий, якого підозрювали у романі з Тіною Кароль, одружився