in

Український телеведучий, якого підозрювали у романі з Тіною Кароль, одружився

Відомий український актор так екс-ведучий ранкового шоу «Сніданок. Вихідний», яке транслювалося на телеканалі «1+1», Олександр Попов, зізнався, що одружився.

У відвертій розмові з журналістом Дмитром Гордоном, Попов розповів, що дівчину, яка покорила його серце, звуть Галина. Познайомилися вони ще до початку повномасштабного вторгнення, коли він працював ведучим на телеканалі 1+1, а обраниця була його стилістом. Спочатку вони довго конфліктували і ніяк не могли знайти спільну мову, адже Олександр проявляв свій норовливий характер.

«Вона стилістка, ми познайомилися на каналі. Але за фактом вона не працює на каналі давно, вже щонайменше два роки точно. Вона працювала, у нас був невеличкий роман, стосунки. Вона мене якийсь певний період ненавиділа, бо я вже дуже норовливий: «Це я не хочу одягати, це мені не подобається». Але з часом приборкав. Я довго її приборкував. Вона галичанка, а як каже Ігор Циганик, як галичанки, ух це складні. Вона з Калуша» — розповів актор.

Олександр Попов одружився

Олександр зізнався, що офіційно свої відносини  вони ще не узаконили, але встигли повінчатися. Весілля була заплановано на літо 2022 року, але війна, яку розв’язала РФ — стала на заваді.

«Я розумію, що зараз можуть виникнути запитання. Ми офіційно не розписані в РАЦСі, але ми вінчані. Я освідчився на її день народження. Це було дуже романтично, в Римі. Ми запланували собі на літо весілля. Але почалася війна. Ну і не до цього. А потім ми вирішили, давай повінчаємося. Бо мені здається, це важливіше. І ми повінчалися просто вдвох, нікого не було. Було прикольно те, що у нас весілля було в церкві, вона ще не добудована від слова зовсім. Плитка була затягнута поліетиленом, там будівельне риштовання стоїть, одна ікона. І ми були перші, хто повінчався там», — додав ведучий.

Варто зазначити, що Олександру тривалий час приписували роман з українською співачкою Тіною Кароль, коли у 2019 році знаменитість став ведучим бекстейджу в «Танцях з зірками». Однак сам Попов заперечував ці чутки.

Тіна Кароль та Олександр Попов

Читайте також: «Українки мені завжди подобалися більше, ніж росіянки» — «Лисий з Brazzers» оригінально підтримав Україну

«Українки мені завжди подобалися більше, ніж росіянки» — «Лисий з Brazzers» оригінально підтримав Україну

Стрільцям — шаленна вдача, овнам — до лікаря, терезам — скандал: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 5 січня