in

«Я б не пішов!» — Волошин категорично виступив проти мобілізації блогерів

Днями військові, заступник керівника ЦПД, лейтенант ЗСУ Андрій Коваленко та офіцер управління 12 бригади «Азов» НГУ Дмитро «Дипломат», звернулися до блогерів та інфлюєнсерів з закликом аби ті пішли у ТЦК і, саме таким чинном заохотили свою багатомільйонну аудиторію виконувати громадянський обов’язок.

З цього приводу свою думку висловив блогер-мільйонник та колишній чоловік співачки Анни Трінчер Олександр Волошин. Він заявив на своїй сторінці в Інстаграм, що особисто проти мобілізації блогерів. Волошин вважає, що кожний громадянин України має бути на своєму місці, адже саме блогери та інфлюєнсери ще від початку повномасштабного вторгнення активно допомагають закривати волонтерські збори на допомогу ЗСУ. На прикладі він пригадав блогера Михайла Лебігу, який лише за минулий рік зібрав понад 8 млн гривень на допомогу військовим.

«Ситуація — ваш товариш/друг / батько воює. І його рота розуміє, що немає машин, немає техніки і держава нічого не дає. І тут ваш батько розуміє, що поруч з ним блогери, бізнесмени і ті, хто раніше донатив – більшість з них вже воює, або покинули країну і їм стало вже все одно, тому що вони тікали від мобілізації і вважають, що їх видворили з країни. Чи будуть закриватися збори? Ні. Чи буде провал на фронті? Думаю, так» — написав Олександр.

Олександр Волошин про мобілізацію блогерів

А на запитання підписниці: «Чи мають воювати лише ті, у кого немає грошей?», Волошин висловився так: «На мою думку, воювати не має ніхто. Якби була моя воля, то я б не допустив цього».

Скріншот сторіз Волошина ​​​​/instagram.com/voloshyn_xx

Читайте також: Мер Скадовська назвав кварталівців «українськими гнидами» після скандального новорічного ролика (ВІДЕО)

«Спілкуйтеся на українській мові, надихайте її життям» — відомий ведучий родом із РФ розчулив зверненням до українців

«Українки мені завжди подобалися більше, ніж росіянки» — «Лисий з Brazzers» оригінально підтримав Україну