in

Ракам — досягнення мети, а Терезам — повний контроль: гороскоп для всіх знаків Зодіака на 9 січня

У вівторок, 9 січня, Ракам варто зібратись з силами і рухайтись вперед. А Терезам варто тримати всі свої справи в повному контролі . Що чекає на інші знаки Зодіаку — читайте в гороскопі нижче.

Гороскоп на 9 січня для Овнів

Сьогодні ваша завзятість – а в особливих випадках і впертість – нададуть вам гарну послугу: там, де інші здадуться і відступлять, ви – завдяки цим якостям – підете до кінця і обов’язково виграєте.

Гороскоп на 9 січня для Тельців

Стосовно подій нинішнього дня і людей, які будуть поруч, необхідно виявити гумор та іронію: сприймаючи все серйозно, ви ризикуєте отримати поганий настрій.

Гороскоп на 9 січня для Близнят

Можливо, сьогодні вам здасться, що професійна мета, яку ви поставили перед собою, недосяжна: це не так, тому не йдіть на поводу в обставин, вірте в собі і свою мрію.

Гороскоп на 9 січня для Раків

Для досягнення мети, яку ви собі поставили, залишилося зробити лише кілька кроків, тому в жодному разі не можна зупинятися: зберіться з силами і рухайтеся вперед – до переможного кінця.

Гороскоп на 9 січня для Левів

Представникам вашого знака зірки сьогодні рекомендують братися до реалізації найсерйозніших – і найамбітніших – проєктів: сил у вас вистачить на будь-які професійні досягнення, тож зволікати не варто.

Гороскоп на 9 січня для Дів

Будь-яка подія, яка на перший погляд видасться вам незначною, може згодом вплинути на ваше життя, тому будьте уважні до всіх обставин нинішнього дня.

Гороскоп на 9 січня для Терезів

Досягти успіху зможуть лише ті, хто триматиме всі свої справи – як професійної чи побутової, так і особистої якості – під контролем, пустивши їх на самоплив, ризикуєте зазнати невдачі.

Гороскоп на 9 січня для Скорпіонів

Чим більше хороших вчинків ви сьогодні зробите, тим краще для вас: добро, яке ви зробите, дуже швидко повернеться до вас бумерангом, тож не скупитеся на благодійність.

Гороскоп на 9 січня для Стрільців

Якщо друзі або близькі наполегливо вимагатимуть вашої уваги, не шкодуйте часу на те, щоб зустрітися і поговорити з ними, а то й надати сприяння, про яке вони вас попросять.

Гороскоп на 9 січня для Козорогів

Напруженість, яку представники вашого знака відчуватимуть сьогодні, може стати причиною нервового зриву, тому дуже важливо згладжувати сплески негативних емоцій, займаючись улюбленою справою.

Гороскоп на 9 січня для Водоліїв

Представникам вашого знака, які давно збиралися про щось поговорити з близькою людиною, кращого часу не знайти – сьогодні ви обоє будете налаштовані на пошук консенсусу.

Гороскоп на 9 січня для Риб

Найкращий спосіб провести день у тиші та спокої – зосередитися на робочих питаннях і не відволікатися від них, допоки не вдасться все довести до розуму, а там уже й настане час відпочивати.

П’яні і оголені: російський репер Моргенштерн відірвався на Балі в компанії відомих українок

Репер Vacio, який явився на вечірку Івлєєвої з носком на причинному місці, отримав повістку у військкомат