in

«Втратила майже все» — відомий режисер, який співпрацював з Пугачовою, назвав справжню причину, через яку вона виїхала з Росії

Іменитий український режисер Олег Бондарчук, до якого в чергу стають зірки для співпраці, розповів чого вартував для Алли Пугачової її виїзд з РФ, коли остання розв’язала війну в Україні.

Бондарчук колись тісно співпрацював зі співачкою, адже коли він зробив грандіозне концертне шоу для путініста Філіпа Кіркорова, його запросила створити «Різдвяні зустрічі» і сама Примадонна. І у своєму інтерв’ю режиссер висловив свою думку з приводу того, заради чого виїхала Пугачова з РФ після 24 лютого 2022 року. За його словами, такий вчинок перш за все був потрібний для самої Примадонни, адже така легендарна людина не могла допустити спокійного проживання в країні-вбивці, де ріками тече кров та лежать мертві тіла.

«Алла Борисівна втратила майже все. Це людина такого масштабу, що їй дуже важливо, чим завершиться її книга буття, про що будуть останні сторінки цієї розповіді. Невже ви думаєте, що вона, глибока і жертовна людина, могла допустити, щоб її історія життя могла закінчитися всередині країни-вбивці, в якій вона сидить між ріками крові і спостерігає за мертвими тілами, що пропливають? Ба більше, справжній художник-творець завжди в протесті до влади, а тим більше до війни. Я впевнений, що для неї був надто важливим цей протест, а її прихильникам вкотре вказав на те, ким вона є» — розповів Бондарчук.

Алла Пугачова на шоу «Різдв’яні зустрічі»

Режисер додав, що Алла Борисівна не могла вчинити по-іншому, адже завжди підтримувала людей. Навіть після того, як сталася Чорнобильська катастрофа, співачка перша, хто насмілився приїхати у ту зону та виступити для людей.

«У 1986-му Пугачова перша серед артистів поїхала в Чорнобиль після аварії, щоб виступити для працівників станції. Це був емоційний вчинок, який вартував їй здоров’я, тому що там вона отримала велику дозу опромінення. Цю подію майже ніхто не пам’ятає» — додав Олег.

Олег Бондарчук

Читайте також: У Івлєєвої, виявляється, ще були квіточки: випивша Волочкова показала лишнє на Мальдівах

У Івлєєвої, виявляється, ще були квіточки: випивша Волочкова показала лишнє на Мальдівах

«Міф про ніжного і сильного розвіявся» — відомий режисер пояснив, чому Винник вже не повернеться на українську сцену