in

«Міф про ніжного і сильного розвіявся» — відомий режисер пояснив, чому Винник вже не повернеться на українську сцену

Український режисер та продюсер Олег Боднарчук до початку повномасштабної війни працював з відомими російськими зірками, однак одразу після вторгнення повернувся на Батьківщину.

Митець добре знає, і про те, як працює закулісся українського шоу-бізнесу і поділився кількома цікавими інсайдами під час інтерв’ю виданню OBOZ.UA. Зокрема, режисер висловився щодо секрету успіху в Україні Олега Винника і того, чому його образ розсипався після початку великої війни. Бондарчук висловив упевненість, що на кар’єрі виконавця мегапопулярного хіта «Вовчиця» можна ставити крапку.

Аудиторія цього артиста була з ним дуже поверхнево знайома. Останнє та, здається, єдине його інтерв’ю яскраво представило цю людину глядачам. Я для себе зрозумів, що в нього був класний продюсер, за якого жодних інтерв’ю в Олега не було. І міф про розсудливого, доброго, щедрого, ніжного і сильного чоловіка існував тільки в його піснях. Міф розвіявся. Олег все про себе розповів, причому він, напевне, вважає, що це був апофеоз щирості, відвертості і краси людської душі. Однак стало ясно, що Винник залишився у довоєнній реальності, а його аудиторія внаслідок війни здобула іншу глибину і мудрість.

Боднарчук переконаний, що останнє інтерв’ю Вінника поховало його кар’єру

Говорячи про те, чи має майбутнє шоу-бізнес як такий, продюсер не зміг відповісти однозначно, назвавши це «болючим питанням». Олег Боднарчук переконаний в одному — що місця «для легковажних артистів у Україні зникли. До списку таких, крім Вінника, режисер відніс також Михайла Хому (DZIDZIO) і Ольгу Полякову.

Читайте також: «Втратила майже все» — відомий режисер, який співпрацював з Пугачовою, назвав справжню причину, через яку вона виїхала з Росії

«Втратила майже все» — відомий режисер, який співпрацював з Пугачовою, назвав справжню причину, через яку вона виїхала з Росії

Правоохоронці затримали зірку «Х-фактора» Андрія Мацевко, який понад два роки був у розшуку