in

У Івлєєвої, виявляється, ще були квіточки: випивша Волочкова показала лишнє на Мальдівах

Щороку на Новорічні канікули скандальна російська балерина Анастасія Волочкова відправляється на Мальдівські острови, де розпочинається її рекламна кампанія з пошуку бажаючих стати її «єдиним і неповторним».

Лише одного разу «жриця кохання» зрадила традиції і поїхала на острови не сама, і це закінчилося плачевно для її супутника — той спочатку загримів у тюрму, а через деякий час і зовсім наклав на себе руки. Від гріха подалі 47-річна танцівниця більше не ризикує, і цьогоріч знову відривається на узбережжі Індійського океану у гордій самотності — компанію заслуженій артистці складає лише її улюблене просекко.

Закинувши за комірець для сміливості, балерині відкриваються очі на незвичайну красу її тіла, і вона одразу поспішає поділитися «неперевершеними» відвертими фотографіями зі своєю майже півтора мільйонною аудиторією в Інстаграм.

«Мальдівські ящірки зі мною! 🦎 Слава Богу, фігура дозволяє!», — підписала безсоромниця знімок, на якому позувала в одних скупих стрінгах, затуливши груди емодзі у вигляді зелених земноводних.

Фото: www.instagram.com/volochkova_art

На іншому знімку Анастасія запропонувала потенційним кавалерам оцінити себе з іншого ракурсу. Балерина позувала в скупому бікіні, високо задерши ногу перед об’єктивом.

Фото — телеграм

Варто відзначити, що підписники не дуже високо оцінили форми Волочкової, і, як завжди, заплювали її в коментарях:

  • До івлеєвої ще залишилися питання?
  • Дзвонив до Іспанії… це не їхній сором
  • Чим відрізняється Волочкова від Івлєєвої? І чому те, що можна Волочковій, Івлєєвій не можна?!
  • Знизу коня домалювати – чудовий кентавр вийде 😂
  • Щоооо?красива фігура???та ви приколюєтеся..рембо млинець..просто портовий вантажник…
  • Це ж скільки потрібно випити, щоб опублікувати такі фото!! 🥹
  • Я б написала одужуйте Анастасія, але розумію що вам уже ні хто не чим не допоможе… 🤦‍♀️ вам би в психіатричній лікарні відпочити, а не на Мальдіви…
  • Ось це Геракл 🫤 плечі особливо гарні на цьому фото 😂 прям балерина

Читайте також: оголена Санта Дімопулос позувала на Балі для фотографки, яка працює в Росії

Рибам — грошовий дощ, а Левам — відкинути сумніви і почати діяти: гороскоп для всіх знаків Зодіака на 10 січня

«Втратила майже все» — відомий режисер, який співпрацював з Пугачовою, назвав справжню причину, через яку вона виїхала з Росії