in

«Чорний інопланетянин» — хлопець з ампутованими носом, вухами, пальцями і вживленими під шкіру «зміями» показав свою кохану у міні бікіні

35-річний француз Ентоні Лофредо, відомий як «Проект Чорний інопланетянин» до невпізнаваності змінив своє тіло, аби максимально наблизитися до вигляду пришельця.

Заради образу своєї мрії чоловік, укрив усе тіло татуюваннями, включаючи болісну операцію по зміні кольору очних яблук, розрізав надвоє язик, вживив під шкіру рук штучні «змії» а також ампутував верхню губу, ніс та два здорові пальці. Тепер його рука виглядає як кіготь міфічної істоти, та і сам Ентоні став мало схожим на людину.

При цьому чоловік стверджує, що це лише менша частина його трансформації і обіцяє своїм майже півтора мільйонам підписників і Інстаграм, що не зупинятиметься на досягнутому.

Варто відзначити, що до початку експериментів над своїм тілом Ентоні мав дуже симпатичну зовнішність. Палючий брюнет користувався неабияким інтересом у представниць протилежної статі.

Ентоні Лоффредо у 25 та у 35 років

Цікаво, що і зараз Ентоні подобається багатьом дівчатам. Так, нещодавно чоловік показав фанатам, як виглядає його кохана. На своїй сторінці в Інстаграм він опублікував романтичні знімки з коханою на ім’я Меліна під час відпочинку в Мексиці.

Фото: www.instagram.com

Одразу помітно, що цю пару пов’язують спільні інтереси — тіло супутниці «інопланетянина», ледь прикрите яскраво-зеленим міні бікіні теж вкрито безліччю тату.

Фото: www.instagram.com

«Вечірка в джунглях», — підписав серію фотографій Ентоні. За кілька днів пост набрав майже сто тисяч лайків. Один шанувальник сказав: «Ви разом чудові! Це велика любов!» А інший додав: «Мені це подобається! Ви двоє такі сексуальні разом!» Були і такі, які вирішив розпитати про сексуальне життя Ентоні та Меліни. Вони написали: «Так у вас є пеніс? Він теж татуйований? Крім того, ви хочете його видалити?». 

Фото: www.instagram.com

Читайте також «Підсіла на чорнило»: Татуйована бабуся показала який вигляд мала до неймовірного перевтілення

Рибам — можливість зірвати куш, а Тельцям — різке збільшення енергії та натхнення: гороскоп для всіх знаків Зодіака на 12 січня

Дженніфер Лопес вперше зізналася, чому у Бена Аффлека завжди такий незадоволений вираз обличчя