in

Дженніфер Лопес вперше зізналася, чому у Бена Аффлека завжди такий незадоволений вираз обличчя

Голлівудська акторка Дженніфер Лопес вперше прокоментувала невдоволений вираз обличчя свого чоловіка Бена Аффлека, до якого прикута надмірна увага папараці.

Після того, як у березні 2023 року на церемонії нагородження «Греммі» подружжя публічно з’ясовувало відносини і було «на межі» скандалу, в мережі стали віруситися меми з невдоволеним лицем актора. Користувачі навіть дали назву для його міміки happy face – щасливе лице. З тих пір всі жартують, що після одруження Аффлека з Лопес, його життя перетворилося в пекло. Багато обговорень викликало і те, що, коли закоханих підловили під час поцілунку, то Бен в цей момент відвів свій погляд в телефон, на якому, ймовірно, набирав повідомлення.

Дженніфер вирішила прокоментувати, чому ж насправді у її чоловіка сумний вираз обличчя. Як зізналася артистка, це просто невдало підібраний ракурс, адже у них немає ніяких непорозумінь між собою. Цю новину зірка сповістила під час церемонії «Золотий глобус 2024».

«У Бена все добре. Вам не потрібно турбуватися про Бена. У нього чудово йдуть справи. Він щасливий. ВІн такий: «Я на чилі!». Я розслаблена, і не розумію, чому люди так переймаються через це» — зізналась Джей Ло.

Читайте також: 54-річна Дженніфер Лопес засвітила на червоній доріжці оголений бюст в провокаційному «металічному» топі

«Чорний інопланетянин» — хлопець з ампутованими носом, вухами, пальцями і вживленими під шкіру «зміями» показав свою кохану у міні бікіні

«Допомагаю нашим громадянам» уродженка Мукачево Лоліта Мілявська заявила про допомогу Бєлгороду