in

«Підсіла на чорнило»: Татуйована бабуся показала який вигляд мала до неймовірного перевтілення

56-річна жителька Німеччини Керстін Трістан, відома як татуйована бабуся, нещодавно показала у соцмережі Instagram який вигляд вона мала до своєї величезної трансформації.

Свій шлях до перевтілення жінка розпочала 9 років тому, коли їй було вже за 40. Аби досягти омріяного результату Керстін витратила близько 30 000 євро. Тепер її тіло повністю вкрито яскравими малюнками квітів та метеликів, а також леопардовими принтами. Татуйована бабуся охоче веде особистий блог у соцмережі Instagram, де регулярно вихваляється перед інтернет-користувачами незвичайними візерунками на своєму тілі.

Так наприклад, вона днями вирішила вразити користувачів Мережі цікавим колажем, який складався з її фото до та після трансформації. Ці дві фото були зроблені відповідно 5 листопада 2014 року та 5 листопада 2023 року.

На першій світлині Керстін зображена без видимих татуювань та у значно скромнішому вбранні. А вже через 9 років її зовнішність змінилася кардинально — тепер руки, шию, тулуб та навіть чоло Керстін рясно вкривають татуювання. Також нині вона має декілька пірсингів — в носі та вухах.

Зараз Керстін Трістан має значно яскравіший стиль — вона надає перевагу сміливому макіяжу та накладним віям, а також полюбляє експериментувати з зачісками.

Шанувальники Керстін були вражені тим, наскільки вона змінилася. Зокрема їх коментарі були такими: «Татуювання перенесли на інший рівень краси. Приголомшливо. Очевидно, твоя татуйована трансформація – найкраща версія тебе«, «З кожною годиною ти маєш красивіший вигляд«, «Розкішно! Люблю тату«.

За словами самої татуйованої бабусі, вона зробила перше татуювання тоді, коли почувалася ніяково. Відтоді вона «підсіла» на татуювання. Звісно, тепер Керстін є набагато впевненішою в собі — саме завдяки малюнкам на тілі. «Коли я дивлюся на себе в дзеркало, я бачу гарний луг, повний квітів, які треба любити«, — зізнається жінка.

Читайте також: Співачка Аліна Гросу в спідній білизні продемонструвала струнку фігуру

Сімейне виробництво та зіркова хвороба: історія 5-річного автора хіта «скоро вже буде Пасха», який став зіркою ТікТоку

Гороскоп на 15 листопада для всіх знаків Зодіаку: день, коли Вам потрібно відкинути сумніви і діяти