in

35-річна Ріанна, яка нещодавно вдруге стала мамою, роздягнулася для спокусливої фотосесії білизни власного бренду

Знаменита барбадоська співачка Ріанна і її партнер, репер A$AP Rocky у серпні минулого року вдруге стали батьками — у них народилася дівчинка. У травні 2022-го артистка народила хлопчика, якого назвали РЗА Ателстон Майерс.

Однак, повійне материнство жодним чином не зіпсувало її фігуру — кілька днів тому 35-річна зірка довела це наочно, коли знялася у рекламній фотосесії білизни власного бренду Savage X Fenty до Дня святого Валентина. Одразу хочеться відзначити, що увага прихильників була сконцентрована не стільки на самій білизні, скільки на спокусливих формах Ріанни.

Знаменитість одягла рожевий бюстгальтер-балконет і короткі трусики-стрінги. Свій образ вона доповнила поясом під підв’язки, прозорими панчохами до стегон і атласними туфлями на високих шпильках. На ній був повний комплект яскраво-рожевої нижньої білизни з прикрасами із кількома діамантами та рожевими каблучками. На одному зухвалому знімку Ріанна позувала з попою перед камерою, натягуючи підтяжки із вишитим логотипом нижньої білизни Savage. Фанати могли упізнати тут улюблену співачку хіба що за її татуюванням.

«Полюбіть себе таким, яким ви є», — назвала фотосесію власниця бренду.

Читайте також: Хайді Клум показала як засмагає на Карибах в одних трусиках: ідеал жіночої звабливості для тих, кому за 50

«Так щиро називала Україну своїм домом!» — Євген Кот розніс Денисову, яка засвітилася на російському ТБ

Олена Мозгова і Олександр Пономарьов привітали доньку Зою із ювілеєм і показали її у традиційному індійському вбранні