in

«Так щиро називала Україну своїм домом!» — Євген Кот розніс Денисову, яка засвітилася на російському ТБ

Хореограф Тетяна Денисова відома українським любителям шоу «Танцюють всі». З 2016 по 2021 роки шоувумен працювала в РФ, однак повернулася назад в Україну.

Після повернення Денисова брала участь у проекті «Танці. World Of Dance» у ролі члена жюрі. Її партнером був танцюрист Євген Кот, який у недавньому інтерв’ю виданню oboz.ua. не приховуючи розчарування пригадав ті дні.

«На зйомках вона мені говорила: «Нарешті я вдома» — і у мене було відчуття, що вона говорить це дуже щиро. А зараз сприймаю ті слова як вищий ступінь цинізму, тому що в перші дні Великої війни вона, пробувши кілька днів під ракетними обстрілами, втекла через Європу в Росію і сіла там в журі одного з танцювальних проектів», – поділився хореограф.

Судді шоу. Фото з інстаграму Євгена Кота

Нещодавно Тетяна Денисова засвітилася на одному із провідних федеральних каналів в кріслі телешоу «Звёздные танцы». Також стало відомо про те, що ведуча відмовилася від українського громадянства і отримала російський паспорт.

«Я її дуже поважав і любив. А тепер вона для мене ніхто і звуть її ніяк. Не хочу навіть шукати виправдань тому, що вона зробила. У мене летять ракети, а вона заробляє в Москві гроші, платить з них податки на ці ракети. Вона така ж вбивця, як більшість росіян, які підтримали війну проти нас», — зробив висновок про справжнє єство колишньої колеги Євген Кот.

Читайте також: «Допомагаю нашим громадянам» уродженка Мукачево Лоліта Мілявська заявила про допомогу Бєлгороду

Стрільцям — шалена вдача, а Терезам — нові горизонти: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 13 січня

35-річна Ріанна, яка нещодавно вдруге стала мамою, роздягнулася для спокусливої фотосесії білизни власного бренду