in

Фагот про бійку з путіністом Звєрєвим: «Король гламуру» просив вибачення

Лідер гурту «ТНМК» Олег Михайлюта, якого більшість в шоу-бізнесі знають, як Фагот, пригадав бійку з російським стилістом Сергієм Звєрєвим.

Інцидент трапився багато років тому, під час Новорічної вечірки в Україні, яку влаштувала артистка Наталія Могилевська. Причиною конфлікту стало те, що путініст негативно висловився про друга та колегу Фагота — Олександра Сидоренка «Фоззі». Після завершення концерту, музикант вирішив поставити пропутінську вискочку на місце. Під час розмови в хід пішли навіть і кулаки.

«Була вечірка в Могилевської, ми нормально розслабилися, Новий рік все ж таки. А тут виходить Звєрєв на сцену… А я пригадую, що він до того в якомусь шоу, де взяли наш кліп, у своїй манері щось до Фоззі причепився, що він має якийсь там поганий вигляд. Після того, як він закінчив виступ, я спокійно пройшов охорону та заходжу до гримерки. Він нахилився, аби пудру змивати, а я його взяв за шию та тримав. Він смикався, а я йому розповідав, що потрібно поводитися нормально», — пригадав Фагот.

Лідер гурту «ТНМК»

В бійку Михайлюти та «Короля гламуру» кинувся і директор Звєрєва. Згодом охорона розійняла їх і Сергій з переляку забився в кут. Розуміючи, що ще може отримати на горіхи від Фагота, стиліст швидко вибачився за свою непристойну поведінку.

«Найсмішніше було після того, як ми вже побилися з директором. Звєрєв затиснувся в куток, ввійшли охоронці нас розборонили, всіх вивели з гримерки, лишили мене та Звєрєва. Я знову підійшов до нього, він зрозумів, що пахне смаженим, та попросив вибачення», — додав артист.

Варто зазначити, що Сергій Звєрєв неодноразово приїжджав в Україну та одягав вишиванку. Після Революції Гідності у 2014 році вшанував пам’ять загиблих та поклав квіти на Алеї Небесної сотні. Однак, повномасштабне вторгнення РФ в Україну, одіозний перукар підтримав.

Читайте також: Спалилися в ефірі: Кіркоров і Лазарєв, обнявшись, заявили, що давно не дивляться на дівчат

Спалилися в ефірі: Кіркоров і Лазарєв, обнявшись, заявили, що давно не дивляться на дівчат

Отримав кулаком у вухо: відомого українського артиста побили прямо на сцені