in

Отримав кулаком у вухо: відомого українського артиста побили прямо на сцені

Популярного українського стендап-коміка Андрія Пілата, який є співзасновником клубу «Вільний Стендап», побили під час виступу.

Неприємний інцидент трапився в Дніпрі 15 січня у культурно-спортивному центрі «Шинник». Відволікти жителів від реалії сьогодення приїхали Тарас Яремій, Богдан Боярин, Андрій Пілат та Алла Волкова. Коли прийшов час виступу останньої, на сцену неочікувано піднявся незнайомий чоловік, який натомість аби подарувати квіти для артистки, почав агресивно поводитися та конфліктувати з нею. Хулігана попросили покинути залу і пообіцяли повернути кошти, але він не поспішав на вихід.

Колега Волкової, Андрій Пілат, спробував вивести галасливого глядача, а той в свою чергу накинувся на нього з кулаками. І хоча комік ухилявся від нього, але все ж таки один удар отримав у вухо.

Пілат вже відреагував публічно на цей неприємний випадок, написавши в Інстаграм, що з ним наразі все гаразд і більше ніяких коментарів з даного приводу давати не хоче.

«Я на такому не хайпую, але не хочу, щоб таке ще раз повторилося на стендапах у інших коміків», — написав стендап-комік.

Допис Андрія Пілата в Інстаграм

Нагадаємо, що нещодавно лідер гурту «ТНМК» Фагот зізнався, як побився з путіністом Сергієм Звєрєвим.

Читайте також: «Справжні моделі!» — 77-річний Сильвестр Сталлоне вийшов у світ із дорослими доньками-красунями

Фагот про бійку з путіністом Звєрєвим: «Король гламуру» просив вибачення

Зірки пророчать Скорпіонам — справжній джекпот, Ракам — прекрасний день: гороскоп для всіх знаків Зодіака на 19 січня