in

Інтрижка з Дмитром Жуком: стала відома причина розладу в сім’ї Юлії Саніної та Валерія Бебко

Відомий оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов висловився про особисте життя фронтвумен The Hardkiss Юлії Саніної.

Блогер неодноразово торкався до цієї теми і розповідав, що українська співачка проживає не найкращий період подружнього життя. За його словами стало відомо, що їхній шлюб з Валерієм Бебко дав тріщину і, мало того, найближчим часом вони взагалі можуть розійтися.

В останньому своєму випуску, що вийшов на ютуб-каналі Беспалова, він зазначив, що у Юлії та Валерія дуже складні характери і, йому навіть дивно, як так довго їм вдалося терпіти одне одного.

«Це дуже непроста сімейка, повірте мені. У них немає якогось супербруду, але характери цих двох людей дуже складні. Я взагалі не знаю, як Саніна так довго трималася, перебуваючи в пресингу і контролі багато років», — розповів Богдан.

Юлія Саніна зі своєю сім’єю

Беспалов зазначив, що саме зараз у Саніної відкрилася чудова нагода стати вільною.

«Якщо ви хочете дізнатися причину розладу в їхній родині, то потрібно відмотати час назад і згадати період, коли Юлія Саніна танцювала з Дмитром Жуком. Згадайте заяви Вала щодо участі Юлії в проекті, і тоді все стане на свої місця», — додав на завершення блогер.

Скоріше всього, Беспалов зробив натяк на те, що Саніна зрадила чоловікові, адже він сказав так:  «Юлія сама дала привід в собі сумніватися».

Читайте також: «Я знову бачу її тією…» — Олександр Волошин зізнався, що має наміри відновити відносини зі своєю колишньою дружиною

П’ять знаків Зодіаку чекає великий успіх цих вихідних

Найкращий ракурс: пишногруда актриса Сальма Хайєк роздягнулася для пікантної фотосесії