in

Перейде на ватник, лапті і білоруський трикотаж — путініст Кіркоров пожалівся, що йому не продають елітний одяг

У свій час Філіпп Кіркоров був нагороджений високим званням Народного артиста України.

Проте з початком повномасштабного вторгнення співак проявив своє негідне єство і став небажаною персоною не тільки у нашій країні, а і в багатьох інших цивілізованих державах світу. Мало того, елітні торгові марки у всьому вважають приниженням власного престижу співпрацю з прихильником кривавого путінського режиму.

Так, під час недавнього інтерв’ю Кіркоров пожалівся, що його улюблена Balenciaga перестала продавати йому одяг. Принижений «примадон» розповів щемливу історію про те, як в одному з бутіків Дубая йому відмовилися продати сумочку, оскільки напроти його імені у системі стоїть червоний прапорець. «Я зрозумів, що це сигнал по всьому світу!», — ледь стримуючи сльози пробурмотів ображений артист.

Варто відзначити, що користувачі Мережі підтримали Кіркорова, нагадавши йому, що існують ще лапті, ватники і білоруський трикотаж!

  • Ватнік , лапті , труси з березової кори і торба на мотузці з мішковини , через плече . Оце твій одяг.
  • Красний флажок тобі в д*пу!
  • Ти тільки зрозумів, що це весь СВІТ знає, що раша — країна терорист, країна — вбивця?!
  • Дякуй Аллі, що вивела в люди.
  • Чем смоленские носки не угодили?

Читайте також: покинувший РФ 79-літній актор Олександр Філіппенко фінансово допомагає Україні

Терезам — справжнє диво, Овнам — розгромний скандал, а Стрільцям — настав час діяти: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 22 січня

Відмовилася від українського громадянства і виїхала з країни: де проживає і як висловлюється про війну перша олімпійська чемпіонка України Оксана Баюл