in

В день ракетних ударів по Києву і Харкову Мішина пожалілась українцям, що «з’їла бактерію» на Балі і показалася у місцевій лікарні

Чим довше триває повномасштабна війна в Україні, тим частіше вітчизняні зірки шоу-бізнесу знімають із себе скорботні маски і показують своє справжнє єство.

Усі ми пам’ятаємо заплакану Світлану Лободу, яка через кілька тижнів після 24 лютого в істериці розмахувала українським паспортом, намагаючись довести свою любов і відданість Батьківщині. Після того артистка навіть написала українською кілька пісень і попіарилась появою на руїнах Ірпеня.

Тепер же LOBODA повернулася до звичних гламурних образів, і знову повернулася до виконання пісень мовою агресора.

Фото зі сторінки Лободи на початку повномасштабного вторгнення і у січні 2024-го

Подібним цинізмом відзначилася і акторка Ксенія Мішина, яка полюбилася мільйонам українців яскравою роллю у серіалі «Кріпосна». Якщо на початку повномасштабного вторгнення стрічка в Інстаграм зірки була насичена новинами про події в Україні, то зараз ледь не щодня ми бачимо артистку у напівоголеному вигляді на пляжах різних куточків світу.

Мішина зараз відпочиває на Балі

Нещодавно телезірка порадила українцям, вживати у їжу більше лосося, тунця і білої риби. А у день жахливих ракетних ударів по Києву і Харкову Мішина пожалілася співвітчизникам, що «з’їла на Балі бактерію» і змушена була лягти під крапельницю через отруєння. «З’їсти перед дорогою бактерію, провалятися вночі з температурою під крапельницею, вранці ледь не запізнитися на літак…», — розповіла про свої проблеми акторка.

Ксенія Мішина заспокоює підписників, що на Балі всі проходять через отруєння

Цікаво, скільки ще довірливі українці будуть вірити сльозам подібних актрис, які живуть у зовсім іншому світі і ніколи не зрозуміють проблем пересічних українців в умовах великої війни.

Читайте також. Напівгола Мішина вигнулася під водоспадом на Балі і роздратувала українців цинічним зверненням

Левам відкриються нові двері, а Стрільці зазнають невдачі: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 25 січня 2024 року

«Помагатєлі, коли хлопців підете міняти в окопах???» — українці рознесли «кварталівців» які приїхали попіаритися на передову