in

Напівгола Мішина вигнулася під водоспадом на Балі і роздратувала українців цинічним зверненням

Відома українська акторка Ксенія Мішина, яка разом зі своїм сином Платоном продовжує насолоджуватися принадами Балі, нарвалася на жорстоку критику від українців.

Актриса регулярно веде фотозвіт свого відпочинку в соціальних мережах і цим самим викликала шквал хейту на свою адресу. Українцям здається, що Мішина, виїхавши за кордон, забулася в яких реаліях сьогодення живе український народ і, вважають, що зараз не на часі хизуватися таким контентом. Своє невдоволення фоловери все частіше залишаються під дописами зірки.

Сама ж Ксенія, не звертає на хейт увагу, та продовжує ділитися пікантними кадрами з сонячної Азії. На новому ролику зірка серіалу «Кріпосна» купається під водоспадом та демонструє своє струнке та засмагле тіло ідеальної фізичної форми.

«Життя – дивовижна історія. Просто справа в тому, що деякі люди не усвідомлюють, що вони є авторами і можуть писати її так, як захочуть», — додала Мішина.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kseniia Mishyna 🇺🇦 (@misha.k.ua)

Ці слова неабияк вивели із себе її прихильників і вони в свою чергу вирішили пояснити для українки,  що люди, які наразі стали жертвами російських ракетних обстрілі або вдови загиблих Героїв, не писали і не мріяли про таке життя:

  • От живе людина , ні про що не думає, що війна, що біженці, в кожному місті стало звичним бачити військових без ніг на протезах, з милицями , люди живуть в сараях , бо нема домівки , а вона виставляє такі відео, невже не розуміє , як вона дратує людей. Гидко , соромно 
  • Нащо ви дратуєте народ? Ну маєте можливість відпочивати – відпочивайте, маєте можливість забезпечити собі такий відпочинок – будь ласка… Але нащо це демонструвати на загал?
  • Трошки дивний підпис під відео, тобто військовий сидячи в окопіі, ризикуючи не дожити до завтра, голодний і замерзший сам собі «наавторив»? Виходячи з Ваших слів кожен зараз має те що заслужив і самі собі це зорганізували?
  • Скільки юних українців і українок так прагли жити, а «автор» відібрав найдорожче…Духовно зріла людина просто фізично не може так шалено радіти в часи, коли її країна кожного дня стікає кров’ю невинних. Особисто я — відписуюся, бо маю інше бачення.
  • Особливо чоловіки зараз ну не те слово мають можливість жити, як хочуть, дружини військових, та і взагалі сімʼї, діти …

Читайте також: «Вивіз пару мільйонів євро у Європу» — зірка естради 1990-х розкрив деталі втечі Олега Винника і роль у цьому Михайла Поплавського

«Від’ї**ться, вже, нарешті!» — підтримуючий Україну Андрій Макаревич відповів на питання чи збирається повертатися у РФ

Левам — неочікуваний сюрприз, а Дівам — конфліктна ситуація: гороскоп для кожного знаку Зодіаку на 24 січня 2024 року