in

Алла Пугачова прокоментувала відео маленької україночки, яка готує сало на природі

Знаменита співачка Алла Пугачова, яка підтримала нашу країну у протистоянні з агресором, слідкує за українським контентом в Інстаграм.

Кілька днів тому Примадонна привернула увагу користувачів мережі, коли прокоментувала відео маленької україночки Надійки. П’ятирічна дівчинка має свою сторінку в Інстаграм, на якій публікує цікаві відеоролики, вражаючи фолловерів своєю харизмою та артистизмом. Серед майже двохсот тисяч підписників юної зірки мережі — і Алла Пугачова.

Відома артистка регулярно ставить уподобайки під публікаціями Надійки, а от ролик, на якому Надя готує національну українську страву — сало із картоплею, особливо сподобався Аллі Борисівній. В коментарі під відео Пугачова залишила сердечко і аплодуючі ручки.

Скріншот: www.instagram.com/nadin202121

«Без чого українців не можна уявити? Без сала і без бульбочки! А якщо це все поєднати на природі, то це просто безпрограшний варіант!», — говорить на початку відео Надійка. На завершення маленька україночка славить Батьківщину і козаків.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Надійка Та Родина (@nadin202121)

Читайте також: «Так, я стара…І не буду говорити, що у мене душа молода…», — 74-річна Алла Пугачова відверто висловилася про своє самопочуття

Бідна багата дівчинка: зірка серіалу «Район Беверлі-Хіллз» Торі Спеллінг зі своїми 5 дітьми живе у автофургоні через розлучення із чоловіком

Близнюкам — можливість на мільйон доларів, а Овнам — хороший день для відпочинку: гороскоп на 28 січня 2024 рік