in

Бідна багата дівчинка: зірка серіалу «Район Беверлі-Хіллз» Торі Спеллінг зі своїми 5 дітьми живе у автофургоні через розлучення із чоловіком

50-річна зірка серіалу «Район Беверлі-Хіллз» Торі Спеллінг, яка зіграла роль цнотливої дівчини на ім’я Донна, переживає один із найскладніших моментів свого життя.

Після 18 років шлюбу американська акторка розлучається зі своїм чоловіком Діном МакДермоттом. Негаразди у подружжя розпочалися ще у 2006 році, але через деякий час вони повідомили для публіки, що активно працюють над проблемами і їм вдалося прожити ще разом тривалий період часу.

Торі зі своєю сім’єю

Аби хоч якось відволіктися від процесу розлучення та не впасти у депресію, Торі разом зі своїми п’ятьма дітьми відправилася у подорож по Каліфорнії автофургоном, в якому наразі і мешкає.

Торі Спеллінг поселилася з дітьми в фургоні

Така новина неабияк сколихнула і обурила її шанувальників. В той момент, коли їхня кумир скидається світом, а її рідна мати насолоджується розкішним життям у своєму пентхаусі за 47 мільйонів доларів. Їхні стосунки важко назвати теплими. Торі тривалий час ігнорувала свою матір, а та в свою чергу публічно закликала доньку жити «нормальною сім’єю». У 2022 році рідні все ж таки помирилися і , як з’ясувалося згодом, Кенді неодноразово пропонувала Торі допомогу та навіть знайшла їй дім і годинами телефоном переконувала переїхати, але та відмовилася.

Кенді й Торі

Донька найвідомішого продюсера в історії Голлівуду Аарона Спеллінга продовжує зніматися в кінострічках, але все ж інколи переживає скрутне становище з фінансами. Багато хто був переконаний в тому, що саме єдина донька та син отримають значну частину майна Спеллінга після його смерті у 2006 році, але володаркою успадкування стала його дружина Кенді. А Торі в результаті отримала менше мільйона. Відразу після того, як Аарон Спеллінг дав старт акторській кар’єрі доньки, за рахунок ролі Донни в «Районі Беверлі-Хіллз», Торі дали чітко зрозуміти, що фінансово вона далі має крутитися сама.

Торі — єдина донька Спеллінгів. Є ще син Ренді

У 2016 році сім’я Торі опинилася на межі банкрутства в наслідок чого банк наклав арешт на її майно з чоловіком у розмірі 260 тисяч доларів. Згодом стало відомо, що зірка заборгувала American Express 38 тисяч доларів.

Читайте також: Через підтримку України і критику Кремля: Максима Галкіна не пустили на Балі

Через підтримку України і критику Кремля: Максима Галкіна не пустили на Балі

Алла Пугачова прокоментувала відео маленької україночки, яка готує сало на природі