in

Плювати на заборони: після відміни концерту на Балі життєрадісний Галкін показався на іншому материку

Незважаючи на усі конвульсивні намагання російської влади перешкодити опозиціонеру Максиму Галкіну нести у світ правду, він з посмішкою на обличчі легко переступає через їхні перешкоди.

Один із факторів, який притягує до Галкіна увагу і любов прихильників у всьому світі є його відвертість і чесність. Так, одразу після проблем, які виникли у шоумена з організацією концерта в Індонезії, він одразу вийшов на зв’язок із підписниками і спокійно, без злоби, детально пояснив обставини інциденту…

Далеко летіти назад 47-річному артисту не довелося — уже на наступний день він показався в Австралії. Життєрадісний пародист із щирою посмішкою на обличчі позував на вулиці Брісбена і анонсував концертний міні-тур по найвіддаленішому материку планети.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Крім того, артист поділився із шанувальниками яскравими кадрами прогулянки столицею штату Квінсленд — неймовірним прикладом того, як людина може гармонійно співіснувати із дикою природою.

Сподіваємося, у вільній Австралії нічого не завадить Максиму Галкіну виступити і потішити численних фанатів своєю творчістю.

Читайте також. «В мене українське коріння!»: що відомо про одеську бабусю голівудського актора Леонардо ді Капріо

Рибам — неочікуваний сюрприз, а у Скорпіонів — все полетить «коту під хвіст»: гороскоп на 30 січня 2024 рік для всіх знаків Зодіака

«Дав хабар і втік!» — стало відомо, як Владу Ямі вдалося виїхати за кордон в умовах війни